bol bol yürüyebileceğim rahat sandalet önerisi istiyorum ?

soru başlıkta süslüler, yazın yürümeli bir tatile çıkıcam ve bolbol yürümek zorundayım. ayaklarımdan biri düz taban. dolayısıyla beni üzmeyecek kaliteli bi sandalet arıyorum. önerilerinize açığım. fiyatı çok çok önemli değil ama bi o kadar da önemli 🥲 ayak sağlığımı tetiklemeyecek önerilerinize açığım.. iyi pazartesiler şimdiden

1. birken alın bence. elbiselerin, şortların altında da çok tatlı oluyor. Tabanı fazla ortopedik gelirse yumuşak tabanlı (soft footbed) bir tık daha kolay alışılan bir taban da çıkarmışlar.

12 haziran 2022 21:36

2. süslü lc waikiki birken terlik ve sandaletlerin birebir aynı tarzında ürün çıkarmış, hem terlik hem sandaleti aldım uygulamada indirimle 70er liraya geldi. pammmmuk gibi tabanları her yerleri çok rahat bence mutlaka bak, 70 lira ne ya bu devirde hem de çok şık

12 haziran 2022 21:39

3. Skechers diyecektim ama avmde baktım 800 küsur olmuş. Birkenler de mağazasında 1200-1800 civariydi absgahahhs bazen a101 internet sitesinde uygun oluyorlar ama bence bol yürüyüş için mantar tabanlari sert. Memory foam gibi seyler Rahat. Skechers ve benzerleri.

12 haziran 2022 22:05

4. Merell sandalet öneririm süslü, denemelisin biraz pahalı olabilir ancak düz taban olup giyen tanıdığım var çok rahat ediyor.

12 haziran 2022 22:25

5. Decathlonun sandaletlerine bakin. Greyderin de guzel modelleri vardi. Birkenlerin uzun yuruyusler icin uygun oldugunu sanmiyorum.

12 haziran 2022 23:20

6. National geographic nin altı spor ayakkabı tabanı olan sandaletlerinden 2 tane aldım. Galiba ayagimda parçalanıncaya kadar bunlari giyerim. Yok böyle rahatlık.

12 haziran 2022 23:22

7. National geographic nin altı spor ayakkabı tabanı olan sandaletlerinden 2 tane aldım. Galiba ayagimda parçalanıncaya kadar bunlari giyerim. Yok böyle rahatlık.

12 haziran 2022 23:23