bol su icin diyenler hakli mi???

duzenli su icme aliskanligim yok. gercekten bol su icmenin cilde etkisi var mi. bunu yasamis olan var mi? yoksa efsane mi bu..

1. Bol değil yeterli su içmek gerek. 100 kilo biriyle 50 kilo birinin su ihtiyacı aynı olmaz.

18 aralık 2019 23:36

2. hep 2,5 litreye yakın su içerim, cildim çok düzgün. Ergenlikte de öyleydi, bence etkisi var. Bir de küçükken aşırı elma yerdim, elma da cildi güzelleştirir diyorlar.

18 aralık 2019 23:51

3. ya bu konuda aklım çok karışık hatta bugün soru açacaktım ben de. vücuda gereğinden fazla su almak bana çok gereksiz geliyor. vücudun ne kadar ihtiyacı varsa o kadarını almak yeterli gibi ama tabi uzmana sormakta faydası var. bir de bu su markaları konusunda ben çok takıntılıyım. en iyi kalitedeki suyu içmek istiyorum ama henüz öyle bir su bulamadım açıkçası bütün su şirketleri şaibeli geliyor artık. özellikle en iyi su listelerinde hile, oynama yaptıklarını gördüğümden beri

18 aralık 2019 23:54

4. suyun fazlası da zararlı ve 50 kilo biriyle 100 kilo birinin içmesi gereken miktar arasında da dağlar kadar fark yok diye biliyorum ne yazık ki. maksimum üç litreden sonrası birçok soruna yol açabiliyor bünyeye bağlı olarak. çoğu hastane doktor sitesinde de yazıyor bu bilgiler diye biliyorum, oralardan inceleyebilirsiniz.

ama gerçekten yeterli içilmesi gerekiyor bu alışkanlığı kazanmaya çalışın bence küçük küçük. bunun ciltle alakası yok sadece, işin sağlık kısmı da var sonuçta.

19 aralık 2019 00:27

5. Günlük içmem gereken su miktarından azını tükettiğimde cildim hemen kötüleşiyor ordan anlıyorum. Onun dışında ihtiyaç dışında bol su içmenin gereksiz ve de tatlı su kaynaklarının kısıtlılığını göz önüne alınca israf olduğunu düşünüyorum.

19 aralık 2019 00:29

6. Sadece cilt değil bütün metabolizma için su gerekli bi şey. Kendinizi zorlamanız lazım gerekirse.

19 aralık 2019 21:57

7. Yalan söylüyorlar içme bacım. Aslında günde bir bardağı geçmemek gerekiyormuş.

19 aralık 2019 22:02