boyu +175 olan süslüler sizde erkek arkadaşınızın sizden çok uzun olmasına dikkat ediyor musunuz? boy konusunda keskin kriterleriniz var mı?

türkiyenin boy ortalaması belli 175-180 boylarındaki kadınlar erkek arkadaşım 10-15 cm uzun olmalı en az derse geriye bir avuç erkek kalıyor onlardan da kaç tanesinden siz hoşlanabilirsiniz, hoşlandıklarınızın kaç tanesi sizden hoşlanabilir diye düşününce bir şehirde elde kalan erkek sayısı 15 falan oluyordur herhalde. partnerinizin boyu konusunda keskin kriterleriniz var mı? asla benimle aynı boyda veya benden kısa olan bir erkekle birlikte olmak istemem, aşktan gözümün kör olması gerekiyor bunun için falan diyor musunuz yoksa benden çok kısa olmadığı sürece boyun önemi yok diye mi düşünüyorsunuz?

1. aynı boyda olmamız ya da benden uzun olması tercihim ama kısa olmasını da birkaç santime kadar umursamam.

27 ağustos 2021 22:02

2. ister miyim? isterim. ama tr şartlarında çok zor bulunuyor o yüzden aynı boyda olmakla da yetinebiliyorum. her özelliği istediğim gibiyse 3-4 cm kısa bile olabilir.

27 ağustos 2021 22:08

3. Ben hic umursamitoeum benden kisa olmasini ama erkekler takiyor bu mevzuya lol

27 ağustos 2021 22:46