boza güzel bir içecek mi yoksa benim aldığım mın mı tadı kötü?

bozayı küçükken severdim yani hafif ekşi tatlı güzel gelirdi ama şu an asla güzel gelmiyor. güzel yapılmış bir boza nasıldır?

1. tadı ayva tatlısı gibi geliyor bana, çok severim

30 kasım 2023 06:43

2. Ben çok severim hatta en sevdiğim içecek olabilir. Baskın bir ekşilik olmayacak kesinlikle. Boza çok bekleyince lezzeti gidiyor artık. Yumuşak içimli tatlı olacak

30 kasım 2023 07:22

3. Ben de cok seviyorum cok güzel bence.. Sizin aldığınız marka kötü olabilir

30 kasım 2023 07:42

4. Vefa bozcasi'na yakin oturdugumuz icin gider yerinden alirdik kucukken. Tazesinin tadi mukemmel olurdu. Su an marketlerde satilan cok cabuk eksiyebiliyor o yuzden cogunun tadi bana da kotu geliyor. Hafif bir eksilik olur ama bence tatliligin daha net olmasi lazim.

30 kasım 2023 08:43

5. bunu icenin damak zevki yoktur arkadaslar ya cig mayalı hamur iciyormus gibi resmen.

30 kasım 2023 10:25

6. a5 aynen kanka vedat milör'ün bile damak zevki yok en zevkli sensin tamam :d

30 kasım 2023 11:52

7. Hiçbir zaman beğenmedim. Gereksiz bir içecek

30 kasım 2023 11:56

8. gayet gurme bir lezzet. çiğ mayalı hamurla da alakası yok yani kokusu da tamamen farklı. zevk meselesi tabi ki ama yiyecek ve içeceklere bu şekilde yaklaşırsanız hiçbir şeyi beğenmezsiniz. mesela şalgam da direkt turşu suyu ama hastasıyım:D

30 kasım 2023 13:27

9. bana göre öyle begenmek zorunda degilim yani? damak zevkimede güveniyorum gayet evet :)))

30 kasım 2023 13:35

10. zevk meselesi dedim zaten. beğenmek zorundasın demedim.

30 kasım 2023 13:38