bozuk kuru fasulye yedik sanırım? annemle ben kustuk yine de hastaneye gitmek gerekir mi?

kızlar evde üç günlük fasulye vardı ama dolaptaydı anlamadım annem dışarda mı unuttu bi ara naptı artık... neyse akşam yemeğinde yemiştik benim iki üç saattir ateşim çıktı başım ağrıdı midem bulandı aşırı derecede, sandım ki koronayım.. neyse uyumayı deneyeyim dedim uyuyamadım bulantıdan ama aklıma yemek gelmiyo hiç derken annem demin kustu bi anda benim de bulantım hiç azalmamıştı o kusunca çaktım meseleyi gittim çok afedersiniz dilime parmagımı degdirdigim an ben de çıkardım ama hala içimiz kötü yani doktora ne durumda gitmek gerekir mesela kusmaya rağmen mide yıkarlar mı hiç bilmiyorum ya da ilaç vs verilir mi babam da yedi o uyuyo mesela uykusu ağırdır kalk bulantın var mı bak dedik yok dedi geri uyuyo bilemedim napsak ki

1. çok sağolun kızlar bu saatte yazmışsınız💖💖 aynen dediğiniz diğer şeyler annemde yok bendeki ateş de geçti gibi şuanlık bekleyelim bari bakalım sabaha ne olacak...

10 şubat 2021 02:35

2. Kustuktan sonra geçiyor süslü bol sıvı tüketin.

10 şubat 2021 02:45

3. Bunun aynısı başımıza geldi. Ablam 6 7 kere midesindekileri çıkardı, benim o kadar bulanıyordu ki hani rüyamda bile hissedip uyanıyordum. En son çıkardım rahatladım. Ertesi gün annem ablam ben inanılmaz halsizdik. Ateş ishal vs yoktu sadece yoğun bir mide bulantısı.

10 şubat 2021 03:03

4. Hastanede de yapacaklatı bir şey yok zaten . Su iç bol bol hafif şeyler ye yarın kötüleşirsen gidersin hissedersin zaten geçmiş olsun çok bi de ben bi keresinde sudan zehirlenmiştim suyu kaynatıp içenişirsin

10 şubat 2021 04:41