bridgerton 3. sezon izlemiş süslüler yorum alalım?

sevdim genel olarak ama pen-colin izlemektense subplot izliyoruz resmen yardımcı karakterler cokk dahil :/

1. Ben francescs gibi güzelim kıza sepetledikleri adamı hiç beğenmedim süslü. Bi kimya da yoktu ortada. Colin ile pen çok zorlama geldi halbuki daphne ve duke o kadar tatlıydı ki sanırım hiçbiri gözümde onlar gibi olmayacak eloise çok sinir etti penelope çok tatlıydı diğer adamla olsa da mutlu olurdum. Yine de seyir zevki kesinlikle var merakla bekliyorum. Lakin iki part yayınlanması irite edici zaten yıllarca bekletiyorsunuz fakir netflix...

18 mayıs 2024 00:43

2. Bu arada bu sezon oyuncu makyajları rezalet biraz azaltın makyajı ya daphnenin duru güzelliğine bak bu sezondaki kızlara yaptıkları badanaya bak. Doğal olsalar çok gerçekçi ve güzel olacaktı

18 mayıs 2024 00:44

3. Ben bir oturuşta izledim 4 bölümü ama en sevdiğim sezon oldu mu hayır. Yine de dizi kendini her türlü izletiyor, belli bir kalitesi var onun altına düşmemişti yine.

Colin'in aşkının o kadar ani ortaya çıkması bana da biraz saçma geldi. Tamam aralarında uzun yıllardır tanışıklık var ama Colin hep arkadaş gözüyle bakmış, nasıl birden evlenme teklifi edecek seviyede aşık olduğunu farketti anlamadım. Muhtemelen ikinci kısımda Penelope'nin sırrını Colin öğrenecek mi muhabbetine dalınacağı için aşık olma kısmını daha kısıtlı tuttular.

Francesca'nın aşk hikayesi bana geçmedi hiç maalesef. Kitaptan az biraz spoiler bildiğim için kendi sezonunda daha ilgi çekici şeyler olabileceğini umuyorum.

Eloise genel olarak pek sevilmiyor nedense ama ben seviyorum kendisini, penelope konusunda da kızmasını aşırı haklı buluyorum. Hem her şeye rağmen yine de Pen'e kıyamadı genel olarak, ben çok daha sert davranır sanıyordum.

Cressida denen arkadaşa üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi ama korkunç ailesinden dolayı üzüldüm. Belki bi noktada Pen ve Eloise ile üçlü bir arkadaş grubu olurlar.

Eski boksör ve ailesinin hikayesi hiç ilgimi çekmedi maalesef, gereksiz yer kapladılar bence.

Neden sezonu ikiye böldüler asla anlamıyorum ama ikinci kısmı merakla bekliyorum.

19 mayıs 2024 03:06