bridgerton tarzı dizi önerileriniz var mı?

süslüler bridgertone tarzı görsel şölen yaratan, abartılı kıyaferlerle mekanlarla, izlemesi keyifli, fazla drama içermeyen dönem dizisi var mı tavsiye edebileceğiniz?

1. https://www.buzzfeed.com/sam_cleal/series-like-bridgerton?fbclid=IwAR1YBbOFBcmrm3idxp7UNAoeF_7ZzgU6DobSfNKUJBOkDqbBlUDcVcP7T4I

12 şubat 2021 16:12

2. Bridgerton tarzi degil ve fazla drama denebilir konu olarak. Ancak donem dizisi olmasi ve donem kiiyafetleri acisindan onerim the crown olur. Ayrica the crown bence netflixin en kaliteli isidir. Bridgerton 4se crown 10/10luk dizidir. Tavsiye ederim

12 şubat 2021 16:17

3. downton abbey komedisi de draması da dozunda çok iyi bi dönem dizisiydi.

12 şubat 2021 16:19

4. Teşekkürler süslüler hepinize ❣❣ a4 crowna yeni başladım süslü evet daha derinlikli bir dizi onu da mutlaka izleyeceğim <3

12 şubat 2021 16:20

5. bir de netflix'te dizi değil ama marie antoinette filmi var o da çok güzeldi.

12 şubat 2021 16:21

6. Özellikle sarayda geçen dizilere bayılıyorum ne kadar hoş bir atmosfer var dizide, o kraliçenin devasa saçları hele :))

12 şubat 2021 16:25

7. Marie antoniette adamdır favori kralıcam

12 şubat 2021 17:18

8. the spanish princess, the white queen, the spanish princess, medici, the borgias, borgia, outlander, the tudors. ama hepsi dramalı aşırı, hatta entrikalı. downton abbey zaten önerilmiş. war and peace'in bbc yapımı mini dizisi çok güzeldi. filmlerden marie antoinette ve cindrella.

12 şubat 2021 18:11

9. poldark