bu bir soru değil burger king milkshake tarifi vericem?

süslüler özür dileyerekten bugün soru sormayıp burger king'in muazzam vanilyalı milkshakeinin birebir aynısını nasıl yaptığımın tarifini vereceğim 4 yemek kaşığı vanilyalı dondurma 3/4 çay bardağı süt yarım tatlı kaşığı toz şeker (1 küp şeker) bolca buz  işte malzemelerimiz bu kadar basit  hepsini mix&go'ya(veya elinizde nasıl bir blender varsa) ekleyip güzelce bzzztlatalım. işte burger king'in muhteşem milkshakeini yapmak bu kadar kolay!

1. kurban olduğum allah şu sözlüğü kullanmayı bilen birilerini gönderir mi acaba buraya? yavrum soru cevap köşelerinde tarif vereceğine (bkz: süslülerin içecek tarifleri) diye bir başlık var gidip oraya yazsana millet gelip soru cevapta tarif mi arayacak :d

20 haziran 2021 18:43

2. Anamın karnından profesyonel süslü sözlük yazarı skilleriyle doğmadım sevgili a2, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bir dahakine öyle yaparım

20 haziran 2021 18:53

3. Teşekkür ederiz süslü yeğenime yapıcam deniycem bunu :)

20 haziran 2021 18:55

4. Çok kalori annecim

20 haziran 2021 18:56

5. Çok kalorili değil bence. Ama tabi kolay kilo alan veya diyette olan biri için evet öyle.

20 haziran 2021 18:57

6. Bunu bilmeyen de ne bileyim yani milkshake zaten süt buz dondurma karışımıdır ıfjfjf afferin çok güzel bi tarif hahahshsh

20 haziran 2021 19:00

7. Burger king de çalıştım shake sütü olmadığı zaman dondurma sütünden koyuyorduk makinaya :)

20 haziran 2021 20:24