bu kızın fiziği güzel mi sizce süslüler?

kızı üniversiteden tanıyorum açıkçası normalde dikkat çeken biri değil. videosu keşfetime düşününce baktım. çok şaşırdım kasları çok güzel duruyor ama normalde hiç dikkat çekici biri değil. ben de spor yapmak istiyorum ama bu kadar çok uğraşıp dikkat çekememek üzer. linki yoruma koyuyorum

1. (link: https://instagram.com/abottlecry?igshid=YmMyMTA2M2Y= .)

3 nisan 2023 21:16

2. A2 süslü sadece bi kaç kez konuşmuşluğum var açıkçası tanımıyorum ama profili incelediğimde fitness yoga vs yaptığını görüyorum. Bir de Herbalife ile ilgileniyor

3 nisan 2023 21:31

3. şevval herbalife reklamı yapmaya mı geldin kızz

3 nisan 2023 21:37

4. A3 hahahshahs işim olmaz süslü. Herbalifea karşıyım zaten çok saçma geliyor

3 nisan 2023 21:38

5. Mukaddes Ketenci Vibe veriyor. Beğenmedim itici ama fiziği iyi.

3 nisan 2023 21:43

6. Giyim tarzı çok çok kötü ya cidden çok çiğ duruyor

3 nisan 2023 21:47

7. bu tip  normal kıyafetle niye dikkat çeksin ki? bildiğin 163 boyunda, esmer, yüzü 5/10 türk kızı. ancak taytla mini şortla kıçını telefona sokuşturursa dikkat çeker. kotla kazakla senin benim gibi duruyodur fiziği.

iyi fizik sıkı vücut güzel bi şey ama boyunuz uzun veya yüzünüz güzel değilse sırf poponuz güzel diye bir anda dönüp dönüp bakılacak bir insan haline gelmiyorsunuz.

3 nisan 2023 22:09

8. A5 haklısın süslü zaten ben keşfette görünce çok şaşırdım o gördüğüm kız bu muymuş diye. Normalde çok sıradan sadece beli ince poposu büyük. Üst bacakları kalın olduğu için daha kısa görünmüş

3 nisan 2023 22:12

9. Bu beni kusturan bir fizik ya. Hayır, kaslı fit dediğimiz vücut bu değil. Atketik durmalı. Bıktım artık taytın arasına ip geçirilmiş koca yağlı popolar görmekten ve bunu belli eden ucuz kıyafetlerden. Karın kası falan da göremedim ben. Löp löp yağ.

3 nisan 2023 22:25

10. A7 süslü bana yağlı gelmemisti:(((( beni görsen tereyağ dersin direkt sanırım:(((((

3 nisan 2023 22:29