bu kiz prenses gibi diye tarif ettiginiz biri nasil ozelliklere sahip?

aklinizda nasil biri canlaniyor ozellikleri nedir? nasil giyinir, nasil kokar, nasil davranir? oyle prenses gibi dedikleri bir kiz olmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum ♥️

1. çisem çakır bence. kırılgan, sessiz, herkesin el üstünde tuttuğu, nazik, narin ve nazenin... doğuştan şanslı... ama biraz da sinir bozucu.

27 ağustos 2021 20:21

2. lisede ege diye bir arkadaşım vardı. sarışın, mavi gözlü, kıvırcık saçlı, çıkık elmacık kemikli kalkık burunlu ve beyaz tenli. yumuşacık bir ses tonu vardı, çok akıllıydı ve çok sakin konuşurdu. açık pastel tonlu kıyafetler giyerdi.  bir keresinde bizde yatıya kalmıştı sabah uyandırmaya gittiğimde şok olmuştum arkadaşlar bir insan bu kadar güzel uyuyamaz. bebek gibiydi suratı, disney prensesi gibi huzurlu uyuyordu. (ben uyurken ağzım yüzüm bir tarafa kayıyor.) benim için prenses gibi kız = ege. sonradan çabalanarak edinilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, dış görünüşün de prenses gibi olması lazım bence.

27 ağustos 2021 20:24

3. Dogustan zengin degilim maalesef.. ama yinede prenses kiz olmak istiyorum :d. Size sacma gelebilir ama bana o prenseslik vibe cok guzel geliyor. Bu arada 22 yasindayim susluler. Biraz tarzimi vs degistirmek istiyorum ve dis gorunusumu. Eminim ki burda bana cok guzel yardimci olacak susluler vardir 💕

27 ağustos 2021 20:26

4. Bu soru sorulmuştu bir iki hafta once oraya detaylı yazmistjk

27 ağustos 2021 20:26

5. A5 hangi soru suslu? Gormemisim, sorunun linkini atabilirmisin rica etsem

27 ağustos 2021 20:27

6. Türk kadını tipi canlanmıyor nedense maalesef. Böyle Avrupai soğuk bir kadın canlanıyor. Türkiye'de hiç görmedim.

27 ağustos 2021 20:31

7. Süslü cevaplar biraz abartı geldi bana:( Bana da prenses derler ama sakin ve nahif biri olduğum için söylenir yoksa tip olarak ortalama-ortalama altı bir kızım. Ekstra olarak belki yumuşak kokulu ve çok hafif pudralı parfümler, zarif bir giyim tarzı söylenebilir.

27 ağustos 2021 20:39

8. A7 ya evet saclari boyle cok guzel kokan kadinlar var. Bende guzel kokulu sampuan kullaniyorum ama kokusu asla kalici olmuyor :/

27 ağustos 2021 20:40

9. A10 hangi parfumu kullaniyorsun suslucum

27 ağustos 2021 20:41

10. Süslü muscent'in you adlı parfümünü kullanıyorum. Fresh normal bir koku, bahsettiğim kokuda bir parfüm bilmiyorum maalesef ki:(

YouTube'da birçok parfüm kanalı var isterseniz bi inceleyin.

Bu arada saçlarıma yves rocher'nin hindistan cevizli vücut ve saç spreyini kullanıyorum süslü iltifat aldığım bir koku. Vücutta güzel kokmuyor ama saçta güzel kokuyor kesinlikle ve kalıcı da. İlk başta ağır bir koku gibi gelebilir ama biraz zaman geçtikçe hoş bir kokusu oluyor.

27 ağustos 2021 20:49