bugün sephorada dalinin aynısı kokan bir parfüm buldum ama adını hatırlamıyorum?

süslüler 10dan fazla parfüm sıktım sephorada. biri dalin kokuyor. hatırladıklarım: bottega veneta-illusion versace-crystal noir chanel- gabrielle estee lauder-luxury fragrance koleksiyonundan birkaç tane (hatırlamıyorum) bvlgari-splendida jasmin noir bu kokuları biliyorsanız dalin kokup kokmadığı hakkında yorum yapar mısınız delireceğim bulamazsam....

1. Crystal noşr değil çok ağırdı çünkü.

19 haziran 2023 00:10

2. bottege veneta gibi geliyor bana içten içe çünkü unisex gibi bir koku istediğimi, kadın kadın ya da erkek erkek kokmasını istemediğimi söylemiştim ve ısrarla bottege veneta demişti satış danışmanı.

19 haziran 2023 00:12

3. Guerlain-Aqua Allegoria Pamplelune olması da mümkün. estee lauder değil, guerlain serisi denemişim şimdi hatırladım.

19 haziran 2023 00:17

4. Chanel, versace ve bvlgari olamaz.

19 haziran 2023 01:13

5. Jasmin noir değil

19 haziran 2023 01:48

6. Dalin kokan parfüm gucci guilty edp net 2 kere denedim 2sinde de yorumum bu oldu

19 haziran 2023 08:42

7. guerlain-aqua allegoria pamplelune bu olabilir süslü çünkü geçen gün ben de bu seriyi bir deneyeyim dedim, bütün parfümler kolonya gibi kokuyordu. içlerinden bir tanesi de dallin gibi kokuyor olabilir :)

19 haziran 2023 09:59

8. splendida değil

19 haziran 2023 10:05

9.  bottega veneta-illusion bence ya. ben de geçen gün sıktım onu pantene'i anımsatmıştı ama dalin'e de benziyor

19 haziran 2023 11:21

10. prada iris dalinimsi kokuyor onu denemiş olabilir misin süslü?

19 haziran 2023 23:26