bulaşık makinesi önerisi veya sakın şunu alma dediğiniz?

kızlar merhaba bulaşık makinesi almak istiyorum ancak bu konularda tecrübesizim. tek başıma yaşıyorum ancak geleceğe yönelik de bir makine almak istiyorum. önceliğim yarım yük ile çalışabilmesi. güzel yıkayıp bulaşıklarımı çizmeyecek. program sayısının bir önemi var mı bilmiyorum gittiğim birkaç firmadaki çalışanlar yüksek program sayılı cihazların tümünün kullanılmadığını, insanların belirli programları kullandığını söylediler. dediğim gibi çok bir bilgi sahibi değilim en fazla 20-25 bin bandında ücret ayırabilirim. önerileriniz dışında sakın alma dediğiniz ürünleri de söylebilirsiniz.

1. Süslücüm yarım çalışma çok işine yarar mı bilmiyorum açıkçası yemek yaparken çıkan bulaşık 1 kişi de olsan 5 kişi de olsan aynı sayılır. Sadece tabak sayısı az oluyor. Ben bosch kullanıyorum memnunum ama yarım yük özelliği yok. O genelde siemenslerde oluyor ama siemensten memnun olmayan da var

14 mayıs 2024 21:11

2. Bosh al kesinlikle süslü. 3-4 programlı yeterli, fazla geliyor hatta. Ben yakin zamanda aldım, serie 4 serisinden. Yarım yük özelliği de var. Çok temiz yıkıyor.

14 mayıs 2024 21:48

3. Anonim 1 ve 2 ben de Bosch almayı düşünüyordum ancak yeni alan arkadaşlarımın hiçbiri memnun değil + makinenin kurulacağı yer ocağın altı olacağı için garantiye dahil olamayacağını kurmayacaklarını söylediler bayide. Bu yüzden Bosch markasını tamamen aklımdan çıkardım. Çok garip, bir taraf çok memnun bir taraf da hiç değil.

14 mayıs 2024 22:08

4. Benim Arçelik yarım yük programı var dört programlı memnunum bir senedir kullanıyorum

14 mayıs 2024 23:16

5. çok uzun zaman bulaşık makinesi aradım ve en ucuzundan en pahalısına bütün bulaşık makinesinde benzer yorumlar görünce çıldırdım. gerçekten. yok kurulaması yok, yok temiz yıkamıyor, yok çatal bıçak sepeti vs vs. en sonunda ne olacaksa olsun diyerek gidip o an media markt'taki en ucuz bulaşık makinesini aldım ve hayatımın en büyük şansı olduğunu söyleyebilirim. hatta eve geldikten sonra internetteki yorumları okuyup her yerde puanlarının yüksek olduğunu görünce ayrı bir sevinmiştim. Altus AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi, modeli bu. ben alırken 4500 gibi bir fiyata almıştım, şimdi artmıştır mutlaka...

15 mayıs 2024 09:33