yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    bunların içinden ya da öneri beğendiklerinizden mezuniyet töreni elbisesi/ayakkabısı seçelim mi?

    fiziksel görünüşüm 168-70 boylarında açık kumral ama aralarda sarı balyajlar olan saçlı açık tenli. siyahın içinde iyi hissettiğimden genelde siyah parçalar seçtim. klas duruyor diye de ceket elbiseler baktım ama başka da olur. kafamdaki renkler siyah-beyaz-krem (link: https://ty.gl/dtfjxxw4wv seçtiklerim trendyol koleksiyonu)

    1. süslü zevklerimiz hiç uyuşmuyor ama yine de kimse yazmamış diye en azından fikir belirteyim dedim, tek kabul edilebilir olan elbiseler (link: https://ty.gl/tnlwxuuewj şu) ve (link: https://ty.gl/si5uoufc2e bu) ama bu elbise geçen sene mezun olan 10 tanıdığımdan 5inin mezuniyet fotoğraflarında vardı, böyle şeyleri takan biriysen uzak dur, trendyoldaki en popüler elbiselerden biri zaten. ama birincisi gayet şık ve farklı. ayakkabılar ise benim zevkime göre çok alçak topuklu maalesef, seçemedim o yüzden. bağcıklılardan biri en iyi olur.

    4 ekim 2022 00:07

    2. Teşekkür ederim süslücüm. Dilersen sen de öneri gönderebilirsin seve seve bakarım. İlk söylediğin benim de düşündüklerimden altına kapalı tek bantlı bir şey düşünüyorum.

    4 ekim 2022 00:19

    3. ya dediğim gibi bayağı farklı zevklere sahibiz ama favorilerimden beğenebileceğinizi düşündüğüm birkaç şeyi atayım (link: https://ty.gl/6ieb6n98bl bu da çok satan ama güzel) ya da (link: https://ty.gl/b46ekmghsc bu)

    (link: https://ty.gl/8i0kccz41z 3) (link: https://ty.gl/vganxv0llw 4 tükenmiş ama tarzınıza biraz benzettim belki benzer önerilerden bir şey çıkar) (link: https://ty.gl/a21qq5a154 5 siyahı yok ama güzelmiş, asimetrik ve şık belki beğenirsiniz) (link: https://ty.gl/wc2kcqz8o9 6) bunu da şimdi sizin için bakarken gördüm beğenir misiniz bilmem ama ben çok şık buldum

    4 ekim 2022 00:38


    4. Ne kadar zarifsiniz ya çok teşekkür ederim birsürü öneri yapmışsınız. Aslında tarz olarak gözüme direkt çarpanlara baktım belki de benzerizdir tam tarzımı yansıtıyor mu emin değilim koleksiyondakiler. Askılı ya da kolsuz bakmama sebebim üşüyebilirim diye bu ay çünkü. Yoksa askılı attıklarınız gayet güzel. Mini olursa da daha iyi dedim cübbe uzun olduğundan

    4 ekim 2022 01:02