buranın adı süslü sözlük ama cilt bakımı saç bakımı vb konularda çok az yanıt geliyor ama erkek sevgili kaos sorularına tonla cevap geliyor?

çok ilginç buluyorum bunu, ben ne zaman soru açsam saç bakımı cildimle alakalı sorular ya hiç yanıt yok ya da birkaç tane ama sevgili erkek arkadaş fb konulu sorulara çok fazla cevap geliyor. insanların canı sıkılıyor da stresini buradan mi atıyor bilemedim ben daha bir senedir üyeyim eskiden böyle miydi bilemiyorum tabi ama adı süslü sözlük ama alakası pek yok yanlış mıyım? konu başlığı olarak ilişkiler var tabi ama ağırlık cevaplar bu sorulara oluyor bana saçma geliyor

1. Ha bir de ürünlerle alakalı da sorulara hiç cevap gelmiyor neredeyse biri soruyor şu ürünü kullanan var mı diye ama koskoca sözlükte bir kişi bile kullanmamış oluyor herhalde ki cevap yok hem ürün yorumunda çok az girdi var hem sorulara yanıt çok az veya hiç. Garip yani

17 ağustos 2023 22:44

2. artık herkes fakir ürün alamıyor cilt bakımı yapamıyor çünkü djsjajakaja

17 ağustos 2023 22:44

3. a2 ye katılıyorum eskiden bişiler alabiliyoken hala soru açardım şurada ama artık tamamen hayatımın toksikliği ve iğrençliğini döküyorum soru cevap kısmına

17 ağustos 2023 22:47

4. Hiç sanmıyorum fakir olduklarını buranın çoğunluğunun maddi durumu iyi bence. Milletin canı sıkılıyor burda stres atıyor ve çoğu da kullandığı memnun kaldığı ürünü kimse bilmesin istiyor bence , ben o izlenimi aldim

17 ağustos 2023 22:48

5. Bilemiyorum belki de alamıyor olusunuzdan ama mesela soracak kimse yok dermatologa vs gidemiyorum olduğu kadar araştırıyorum bir de kullanan ya da benim sorunumdan yaşayan var mı diye sormak istiyorum ama cevap yok ya da çok çok az İngilizcem yok yoksa redditte sorardım veya araştırirdım yani ben tuhaf buluyorum kısaca insanların çoğu da gergin o konuda da hak veriyorum kimse pek uğraşmak istemiyor bir de mesela cevap yazıyor soruya sonra ben anonime yanıt olarak işte hangi ürün marka diye soruyorum sonra tık yok shshshj o da çok saçma

17 ağustos 2023 22:52

6. Bence üzerimizdeki gerginlik papatya çayı ile falan geçmez anonim5 bu ülkenin büyük çoğunluğu terapi alması gerekiyor sjsjjsjs benim de

17 ağustos 2023 22:55

7. ben 2019da üye oldum buraya benden daha eskileri de vardır muhakkak ürün başlığı da olurdu soruları da her gün. cevap yazanlar da oluyordu alım gücü çok düştü maalesef.

birçok kişi uygun fiyatlı ürünleri de övmüyordur pahalılaşır diye sıkajsjsja

17 ağustos 2023 23:00

8. ss daha bir senedir burada olmasına rağmen burayı çözmüş bazıları hala burada fakirlikten alamamaktan dolayı ürün yorumlanmıyor sanıyor :d burası trol sözlük hayatım ürün yorumlayandan ürün konuşandan değil hpvli .... yazıp küfürbazlardan para kazanıyor çünkü patroniçe. trolleri birden çok hesabıyla yazar yaptığı yetmezmiş gibi onlara kıdemlilik verip kutsuyor. kendileri çalıp kendileri oynuyorlar işte aklı olan hala bu düzene enayi gibi yorum yapmaz.

17 ağustos 2023 23:03

9. A3,s gidip başka yerde dökseniz ve biz rahat etsek?

17 ağustos 2023 23:04

10. Ben o küfürlü cevapları ,ezber kalıp yazılan cevapları, okurken yorulurum gerçekten üzülüyorum da yazık yani dalga geçmek amaçlı da olsa hem manasız bomboş hem de yorucu

17 ağustos 2023 23:11