burnumuz kalın derili mi yoksa ince mi nasıl anlarız ?

süslüler ameliyatta birçok şeyi etkiliyormuş araştırma aşamasındayım da nasıl anlayacağım bilemedim

1. kızıl derili

30 mayıs 2021 11:52

2. Yağlanma oluyorsa, siyah nokta varsa %100 kalındır demişti benim doktorum.

30 mayıs 2021 11:52

3. Kalın deride deri daha kabarık ve iri görünüyor kemik az belli oluyor ince deride direkt kemiğe yapışmış gibi ince tabaka halinde görünüyor benim kalın mesela

Hülya Koçyiğit burun eti ince

Fatma Girik burun eti kalın mesela

30 mayıs 2021 11:52

4. kbb doktoruna gitmiştim burun estettiği için,eldivenle burnumu elledi şuan cümleyi tam hatırlamasamda yağlı olduğu için kalın derili minvalinde bir şey dedi

30 mayıs 2021 12:18

5. süslüler benim gövde kısmı direkt ince derili ama uç kısmı kalın derili :( böyle olan var mı, ameliyatta zorluk olur mu çok?

30 mayıs 2021 12:25

6. yağlı ve siyah noktalı o zaman kalın benimki süslüler üzüldüm istediğim gibi bir sonuç elde etmek zor diyorlar kalında

30 mayıs 2021 12:32

7.  g*tünüzden element uydurup insanlara yanlış bilgi vermeyin cildin yağlı ve siyah noktalı olması kalın olmasıyla alakası bile yok. aşırı yağlı, siyah noktalı ve ince deriliyim burun ameliyatı da oldum, cildimin hassas ve ince derili olduğu da dr tarafından da söylendi. önemli olan iyi doktor seçimi yapmak ister ince ister kalın derili olun doktor iyiyse burnunuz da iyi olur

30 mayıs 2021 16:27

8. Benim ince derili direkt bakinca bile anlasiliyor ince hatlarim var. burnumdaki kemik ve kikirdak yapisi bile disardan belli oluyor. Elleyince de direkt hissedebiliyorum. Genelde tombik duran burunlar kalin derili oluyor bence.

30 mayıs 2021 16:31

9. Benim aşırı aşırı ince ayrıca siyah noktam ve yağlanmam fazla var. Çok beyaz tenli soğuk alt tonluyum. Annemin de derisi ince oda beyaz tenli. Abimin ablamın derisi kalın esmerler

31 mayıs 2021 01:57

10. Aaaa bence deeee ..ince burunluların derisi ince oluyor süslünün dediği gibi yuvarlak tombik burunlar kalın derili oluyor genelde

31 mayıs 2021 01:58