bursa lazer epilasyon önerisi?

bursada lazer yaptırıp memnun kaldığınız yer var mıdır? çok seçenek var ve benim en ufak fikrim yok  öneriye ihtiyacım var :(

1. Bursa lazer diye aratınca çıkmamıştı ama bursada lazer diye aratınca çıktı soru cevapta bazı öneriler. Soru tekrarı gibi olmuş pardon. Ama yine de güncel öneri varsa çok sevinirim

29 nisan 2022 03:03

2. iki farklı cihaz denedim. buz lazer olarak suna dumankaya balat ve alex olarak da zeynep kırker. ikisinden de 6 seans, koltukaltı-bikini-bacak olarak. şimdi önce zeynep kırkerde çalışan estetisyen bacaklarımı vs inceledi ve benim üst bacaklarımdaki kıllar inceydi makine görmez boşuna yapmayalım dedi. onun dışında yaptık her yeri ve seans sonrası ara görüşmeler yapıp kalanlara atış yapıldı. bunu yaptırdığımda 2016ydı ve 17-18 yaşındaydım. bir süre güzel idare etti evet geç çıktı vs ama asla benim tüy-kıl bitmedi. daha sonra buz lazer yaptırayım belki daha etkili olur dedim. 2021 yılında suna dumankayaya gittim. orada ne cihazı gösterdiler ne kıllarımı incelediler. parayı peşin olarak verdim ve seans için randevu aldım. her ay gittim ben araları hiç uzatmadık. ara seans yoktu zaten. bundan da çok verim aldığımı söyleyemem süslü. hala kıllarım çıkıyor ve üst bacağım hiç yapılmamış gibi çünkü makinenin ince kılları görmediğine eminim :) şuan koltuk altımda baya az var orada her iki işlem de işe yaradı, bacakta ve bikinide seyrek ve ince fakat belirli süre alınmazsa uzayınca kötü oluyor o yüzden jilet ağda vs yapıyorum yani lazerin inceltme dışında bir katkısı olmadı bana. siz de gitmeyi kesinleştirdiğiniz yerler varsa bana yazın belki tekrar giderim :p

29 nisan 2022 09:36

3. Benim sizden farkım vücudumda hiç ince kıl olmaması...  Çevremden mai güzelliği duydum memnun kalınan olarak ama onlar da instagram dmden fiyat vermedi. Açıkçası maliyeti de düşünüyorum. Kimi 1 derken kimi 3 diyor. Kimisini yakmışlar lazerle, korkuyorum da.

Bir yerler duyarsam veya karar verirsem yazayım size burdan

29 nisan 2022 10:36

4. ozluce jimerden memnunum baya tavsiye ederim