can yaman yakışıklı mı çekici mi sizce?

okan bayülgenin eski bir yayını düştü de önüme o sıralar bennu yıldırımlar, sinem kobal ve hatice sultanla (adını unuttum bu kızın) dizileri varmış onun için gelmişler. sohbetin içine limon sıkıyor kasıntılığıyla, dinleyemedim o yuzden ama tipi o zaman daha tatlıymış. vücudu aşırı gelişmemiş henüz :d yüzü güzel fiziği kötü bana göre. siz ne düşünüyorsunuz kendisi hakkında merak ettim bu sıcakta, başka işim yok nasılsa...

1. çok kaslı erkekler bana çekici gelmiyor. iri yarı erkeklere bayılırım ama full kas değil azıcık yağlı olsun ama o patlayacak gibi kaslar asla yani. henry cavill ağabey istisna olarak bu tip erkekleri beğenmiyorum can da öyle. yapay geliyor

19 temmuz 2024 12:51

2. Sürekli terliyöiş, hep kokuyormuş gibi itici

19 temmuz 2024 13:08

3. Bana itici geliyor ayrıca mehmet akif alakurt vibe ı var, parolojik olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum.

19 temmuz 2024 14:03

4. Davranışlarından bağımsız yakışıklı veya çekici bulmuyorum. Zorla kendini bir konuma (yakışıklı) oturtmuş gibi geliyor.

19 temmuz 2024 14:32

5. O halini hatirliyorum vucut yapmamisti ve beyaz tenli daha yakisikli denilecek kivamdaydi. Sonradan vücut yaptikca bronzlaştikca yakisikliligi gitti bence cekici gelebilir şu anki hali bazilarina ama yakisikli değil asla

19 temmuz 2024 15:09

6. seneler önce bebek sahilde görmüştüm. bebek civarında bol bol görebileceğiniz erkekler kadar yakışıklıydı max. bana bakıyorlar mı diye kasılıyordu ben de sonradan tanımıştım kim olduğunu. hiç tipim değil, hiçççç

19 temmuz 2024 15:15

7. Jason mamoa özentiliği kusturdu artık başta daha hoş bir adamdı. Sadece İtalya'daki kariyerini takdir ediyorum.

19 temmuz 2024 16:26

8. Of cokkkk itici ya asla yakisikli falan da degil. Yikes.

19 temmuz 2024 16:52

9. İnsani boyutlardaki hali iyiydi bence, şu sıralar dönen eski bir dizisi var orda mesela iyi. Ne zaman hulk gibi oldu yukarıda birinin dediği gibi terli pis kokan bir vibe veriyor, tavırları da iticileşti

19 temmuz 2024 19:39