cansu dere fizigi ve burnu bugun kendisini gordum??????

bugun bebekte cansu dereyi gordum kizlar uzerinde tayt ve siyah mont vardi. boyu ozellikle bacaklari cok uzundu ve cok zayifti.. uzun uzun inceledim onu yaninda biri daha vardi. yuzunde hic makyaj yoktu internette arastirdim burnu estetiksizmis. inanamadim gercekten oyle dimdik estetiksiz burun olabilir mi kizlar? aranizda estetiksiz dimdik kucucuk buruna sahip olan var mi oyle muntazam ve dogal bir burun hic gormedim. henuz unlu olmadan estetik yaptirmis olabilir mi sizce? kizlar kendisinin hayrani degilim dizilerini hic izlemedim fakat yakindan gorunce gercekten cok begendim onu. cok soguk ve mesafeli gorunusu icin yanina gidemedim:) ayrica dior addict parfum kokuyordu parfumunun bu olduguna adim gibi eminim

1. Kadın manken ya. Hem de ünlü bir manken yani normal değil  mi fizğinin ve kendisinin bu kadar güzel olması :)

20 aralık 2018 18:25

2. Benim burnum öyle :) ama çok küçük olduğu için kanallar konusunda sıkıntı var nefes almam zorlaşıyor ameliyat olacağım

20 aralık 2018 18:27

3. 1. Anonimcim daha once tugba ozay senay akay gibi mankenleride gordum ama hicbiri Cansu Dere gibi guzel degildi :) yani vuruldum resmen kadina :) cok farkli bir aurasi vardi.

20 aralık 2018 18:27

4. Cansu dere ya❤️ Kalbimin hint güzeli

20 aralık 2018 18:28

5. Süslü benim ve annemin burnu da küçük ve kalkik. Sevgilimle tanistigimizda burnun estetik mi diye sormustu biz de gocmeniz.

20 aralık 2018 18:28

6. 3. Anonim ne tatli bir burun etrafimda ailemde arkadaslarimda hic oyle dimdik ve minik bir burum gormemistim. Estetik sandim ben..

20 aralık 2018 18:29

7. Burnu aslında hafif kemerli ama dik

20 aralık 2018 18:31

8. Benim arkadasimın burnu aynı cansu dere nin ki gibi. Estetiksiz de oluyor oyle burun. Sansli gen :)

20 aralık 2018 18:32

9. cansu dereyi ben de canı görmüştüm inanılmaz farklı bir güzelliği var. burnu da estetik olmadığı belli zaten hiç estetik mi diye düşünmedim. göçmen olduğunu bilmiyordum. biz de bulgaristan göçmeniyiz kardeşlerimin ve benim de burnum hokka gibi. her güzel burna estetik demek insanları tatmin ediyor herhalde.

20 aralık 2018 18:33

10. her güzel burna estetik demek insanları tatmin etmiyor son anonim. Günümüzde estetik yaygın ve akla ilk gelen bu oluyor haliyle. Bundan 30 yıl öncesi kimse kimseye estetik mi diye sormuyordu. Siz de kendinizi tatmin edeceğinize çağa ayak uydurun ve bunun bir iltifat olduğunun farkına varın.

20 aralık 2018 18:37