cardio mu daha hızlı zayıflatır yoksa pilates mi?

süslülerim ben şöyle helalinden 15 kilo vermek istiyorum :d cardioaya ve diyete başladım 1 aydır ama arkadaşlarım hep pilates yap diyo. internette okuyorum, cardio harika yağ yakar yazıyo. ee bu garip napsın?? yağlarımın gitmesi önceliğim bu arada. sıkılaşmayı kilolarımı verdikten sonra diye düşünüyorum ama bunu bile yanlış düşünüyo olabilirim :(

1. Pilates ile 15 kilo veremezsin kısa sürede hele hiç ve motivasyonun düşer, bırakırsın

10 haziran 2020 00:58

2. arkadaşların bir şey bilmiyor pilates zayıflatmaz cardio yağ yakar pilates sıkılaştırır beraber götürebilirsin istersen pilatese daha sonra başla.

10 haziran 2020 00:59

3. Süslüm pilatesle kilo vermezsin yalnızca kilo vermiş gibi gözükürsün ama cardio ile yağ yakarsın. İkisini beraber yaparsan daha etkili olur bence ilk olarak yağ yakıp daha sonra pilates yaparsan yani.

10 haziran 2020 00:59

4. Cardio ve ağırlık süslü. Enerji yıkımının en temizi yoğun cardio egzersizleri yapmak. Benim deneyimde en etkili olan düzensiz yüzeylerde yürüyüş oldu çünkü optimum nabza treadmill de yuzmede çıkamiyorum, koşu bana göre değil. Bi de matematik olarak kasiniz ne kadar cok olursa cardio da o kadar cok kalori yakarsiniz. Hem bu yuzden hem form kazanmak için de agirlik antrenmanlari yapmak laazim.

10 haziran 2020 01:00

5. Cardio ile zayıflar, pilates ile sıkılaşırsınız. Pilatesle kilo veremezsiniz. İkisini bir arada götürürseniz ne ala ama öncelik cardioda olmalı 15 kg fazla için.

10 haziran 2020 01:04

6. Oh süslülerim içimi rahatlattınız çok çok teşekkür ediyorum :)

Şu an iş arayışında olduğum için evde cardio ile tepinmek daha keyifli. Pilates benim içini kıyıyo ve o düzgün duruşları elde edemeyecekmişim gibi hissediyorum. O nedenle işe başlar başlamaz pilates için bir personal trainera danışmak istiyorum. Ah şu paranın gözü kör olsun. Gönül ikisini bir yürütmek istemez miydi :(

10 haziran 2020 01:25