carolina herrera 212 vip nasıl bir koku, 212 sexy'den farkı nedir ?

ukte açsam aylar belki de yıllar sonra doldurulacak, o yüzden deneyen varsa diye buradan sormak istedim.

1. Internette erkek parfümü olduğu yazıyor ancak mad parfüm sitesinde w160 koduyla kadın parfümü olduğu belirtilmiş, mağazalarından deneyip almayı düşünüyorum

27 temmuz 2022 21:09

2. her iki parfümün de hem kadın hem erkek versiyonu aynı isimleri taşıyor.

kadın versiyonunu yorumluyorum:

212 vip vanilyalı ve alkollü kokteyl gibi kokan bir parfüm. the body shop2un vanilla'sına çok benziyor, denediyseniz, yani bu nota baskın parfümün içinde. tatlı ve yoğun bir koku, içki notası modern bir hava katıyor.

212 sexy çok daha fresh ve sportif kokuyor; aynı tatlı, alkollü kokteyl notası onda da var. her ikisi de tarzım olan parfümler değil açıkçası. mad versiyonları nasıl bilmiyorum, fakat birinden birini seçecek olsam açık ara farkla vip'i seçerim.

212 vip'in erkek versiyonu ise bence en güzel ve başarılı erkek parfümlerinden biri. limon limon kokmayan, çok odunsu olmayan, hem tatlı hem de maskülen bir koku.

27 temmuz 2022 21:49

3. Çok teşekkürler süslü. 212 vip'in hem erkek hem kadın olarak aynı ismi taşıması aşırı kafa karıştırıcı. Ben şuan mad mağazasına gidemiyorum belki internetten alırım ama 212 sexy'i deneyip beğenmiştim, kodunu hatırlamıyorum. Eğer notaları dediğiniz gibiyse kör alış bile yapabilirim, genelde benim denediklerime dayanarak orijinale neredeyse birebir yapıyorlar çünkü. Umarım yanılmam 😬🤗

27 temmuz 2022 21:57

4. Belirtmeyi unutmuşum, trendyol soru cevapta kendi mağazalarının yaptığı yoruma göre w160 212 vip imiş, 212 sexy'nin hangi kod olduğuna ulaşamadım ama vip'i de deneyeyim nasıl olsa diğerinin nasıl koktuğunu biliyorum 😀

27 temmuz 2022 21:58

5. 212 sexynin mad parfüm versiyonu hem kalıcılıkta hem de koku benzerliği olarak ne yazık ki başarılı değil ya. Favorim ne yazık ki hala muscentinki. 212 sexy bana göre fresh ve sabunsu bi koku, 212 viptense 212 vip rose daha güzel. İçinde gül yokmuş rose şaraptan geliyormus ismi

27 temmuz 2022 23:50

6. Bende ikisinin de bargello versiyonu var. Sexy daha sıcak ve baharatlı bir koku. Vipde meyve tatlılığı var. Bana göre daha genç kız havasında. Ben sexy olanı daha çok seviyorum

28 temmuz 2022 18:59