ceket terzide daralttirilabilir mi 2 beden kadar?

merhabalar susluler, beğendiğim markada indirim var ceket alışverişi yapmak istiyorum. ancak kilo veriyorum, diyet yapiyor ve spora gidiyorum. dolayisiyla bir aksilik olmazsa kilo vereceğim. is için 6-7 tane ceket alacağım, sizce kilo verince terzi daraltabilir mi? yaklaşık 7 ila 12 kilo arasında verecegim

1. Süslü kesin vericem diyorsanız bence küçük beden alın ve giymeyin bir süre biliyorum çok saçma geliyor ama ben de şu an kilo verme sürecindeyim bir şeyler almadan durmak çok zor ama geçen aldığım 40 beden pantolon bol gelmeye başladı ben de elindekilerle idare edip zayıflayınca alıcam. Ceket hele çok riskli geldi bana daraltmak bir de 6-7 tane diyorsunuz formu bozulur içinize sinmez giymek bence

20 nisan 2024 01:41

2. terzi iyiyse daraltır tabii süslücüm. benim çok iyi bir terzim var, en son bir markanın websitesinden indirimli %70 yün %20 kaşmir bir kaban almıştım, etiket xs'ti fakat bir giydim bildiğin l beden, kesin etiket hatası vardı yani. fakat son üründü manto başka yoktu, öyle olunca iade etmeye gönlüm elvermedi sezonda kim bilir kaç on binlik olacak diye, götürdüm buna bildiğin 4 beden küçülttü paltoyu, sıfırdan dikti nerdeyse :))

20 nisan 2024 01:44

3. Suslucum terziniz istanbul'da ise ismini alabilir miyim sakıncası yoksa, bizim buradakiler kasap vallahi :(

İlk suslucum aslında hiç sacma değil dediğiniz. Fakat ise giderken şu anda da giymek zorunda olduğum için bir acmazdayim 🥹

20 nisan 2024 03:31

4. Formu bozulur diye ben de düşünüyorum çünkü işinin ehli terzi az. Muhtemelen kol alti ve yanlardan da daralması gerekecek

20 nisan 2024 03:32

5. acıbademdeyim süslücüm, yakın mı sana?

20 nisan 2024 03:54

6. Cekmekoydeyim suslu, yakın sayilir

20 nisan 2024 07:05

7. acıbadem'de bademtat pastanesinin sokağından giriyorsunuz, pastaneyi sağınıza alıp yürürken 50 metre sonra ilk sağdan yine giriyorsunuz, dümdüz yürüyün bi 100-150 metre sonra solunuzda terzi yılmaz.

yalnız şimdi ben adamı 15 senedir tanıdığım için haline tavrına çok alışığım, çok da seviyorum hatta ama baştan uyarayım, sempatik esnaf karakteri değil :) daha doğrusu bana komik geliyor ama hoşgeldiniz efendim nasıl yardımcı olabilirim diyen biri olmadığından tanımayana sempatik gelmeyebilir. çünkü hem dükkanından anlaşılmasa da hali vakti çok yerinde, hem de çok işi var, daha doğrusu adamın müşterileri arasında vali kaymakam falan var, özel takım diktiği insanlar da var, o yüzden öyle pek iş kapma peşinde değil. bir de bir iki sene evvel ani bir kayıp yaşadı, ondan beridir hevessiz. yani ben terziliğine benim kıyafetlerim yönünden kefilim, olmayacak işe zaten olmaz bu iade et diyor ama üslubuna çok kefil değilim, hani tanımayan biri bu ne tuhaf adam falan diyebilir o konuda mesuliyet kabul etmiyorum :)

20 nisan 2024 17:27

8. Suslucum detaylica tarif etmişsiniz, çok teşekkür ederim size. Önce zaten bazı terzilik şeylerim var onları götürürüm:) düzgün terzi bulmak o kadar zor ki, yüzüme kufretmedigi sürece sanırım hiç önemli değil, standartlarim çok düşük:) çok tesekkur ederim tekrardan çok mutlu oldum

20 nisan 2024 18:08

9. ahshahha çok küfretmez, tuhaf dedimse o kadar da değil :))

yalnız pazarları açmıyor, diğer günler için de internette numarası varsa gelmeden bi arayıp sorun, nolur nolmaz erken kapatacağı tutar o gün falan, taa çekmeköyden boşuna gelmiş olmayın. eğer yoksa da bana haftaiçi hatırlatın bu başlıktan, ben alırım numarasını :)

20 nisan 2024 18:26