cekim yasasi ile belli bir kisiyi hayatina cekmek?

süslüler cekim yasasi ya da adina ne derseniz cok isteyerek hayatina istedigi belirli insani ceken var mi? böyle olaylar biliyor musunuz?

1. Bu konuları ben de araştıyorum kişi özelinde çekim yasası çalıştırırsanız karma yaratmış olursunuz diye biliyorum. Hayalinizdeki özelliklere sahip bi ilişki için manifest yapabilirsiniz ama. İsim soyisimle şu kişi beni sevsin gibi dememek gerekiyomuş.

14 kasım 2021 00:05

2. a1 süslüm ben de araştırıyorum ama daha çok yeni başladım. başladığım anda da istediğim kişi zaten bu demekten kendimi alamıyorum. bu yüzden acaba bu tür olaylar yaşayan var mıdır diye merak ettim. kendim de isterken hep bir şeyler eksik kalacakmış gibi geliyor sizin tavsiye edebileceğiniz veya denediğiniz şeyler varsa fikirlerinize açığım. cevabınız için teşekkür ederim

14 kasım 2021 00:38

3. Ben aşkı hayatıma çekiyorum, para bana kolaylıkla gelir gibi cümlelerle manifest yapıyorum. Özellikle sosyal çevremde etkisi oldu diyenilirö 3x33 yöntemini kullanıyorum farklı şekildr yapanlar da var.

14 kasım 2021 00:51

4. Belli kişi için büyü şart süslücüm. Büyü yapın da burnunuz b.ktan çıkmasın. Kaşınıyorsunuz resmen.

14 kasım 2021 00:55

5. a1 süslü teşekkür ederim dediğiniz yöntemi araştıracağım. umarım her şey dilediğimizden de güzel olur

14 kasım 2021 01:19