yemin ediyorum büyü dua tayfası bir erkek için düşülebilecek en düşük noktada ya biraz kadınlık gururunuz olsun yüz karaları
Buyu degil bu dua alt tarafi, icimden gelirse okurum yani sakin ol sampiyon :p
Sevgilinin neden terkettiği belli oldu iq 0. Büyüyse seni sevmesi hoşuna mı gidecek? Bu nedir ya?
ben varım süslü. çevirgel duası o kişiyi döndürebilir ama bu onun sizi seveceği, tekrar bir birlikteliğe başlayacağınız ya da her şeyin sizin istediğiniz gibi olacağı anlamına gelmiyor...
eski sevgilimi çok sevdim, ayrıldıktan sonra dönmesi için çok dua ettim, olmadı, en son çevirgel duasını okudum, olaylar farklı gelişti, araya bazı ortak tanıdıklar girdi ve o beni aradı. görüştük, 3 saat konuştuk, "sana veda etmeye geldim" dedi, sonra o kendi ülkesine döndü. bu olaydan 5 yıl sonra da vefat etti. yani her olmayan işte bir hayır var.
çok istiyorsanız, evet okuyun süslü. ben arif pamuk'un kitaplarından birinde yer alan kısa bir çevirgel duasını sanırım 150 kez üst üste okumuştum bir gece. işe yaradığına kesinlikle inanıyorum. biraz zaman da vermeniz gerekebilir ama, benim 2 aya yakın sürmüştü. tabii sizin için farklı da olabilir. hiç sonuç almazsanız, anlayın o iş hayırlısı değil. başarılar.
Anonim 3 buyu degil dedim zaten oyle seylerle isim yok diycem de burdan tanimadigim insanlara laf atmaya niyetim yok. Beni sevmesi icin okumuyorum da zaten. Sen ustun iqnla bu soruda niye takiliyosun acaba :p
@4 cevabiniz icin tesekkurler, ben de son bir yuzlesme istedigim icin okuyorum zaten pek bir beklentim yok onun disinda. Bu arada basiniz sagolsun🙏🏻
Okudum bilmem kaç gündü hem de. Böyle şeylere de hiç inanmam . 1 ay sonra falan döndü duadanmidir bilmem. Bu seferde ben istemedim çünkü mantıklı düşünmeye başlamıştım. Hala ariyo beni tekrar deneyelim diye şimdi her yerden engelli. Artık böyle şeyler yapmıyorum, hayırlısı gelsin diyorum.
okudum şu an başkasıyla nişanlı yakında evlenecek (biz de nişanlıydık)
ya aptal aptal totem yapan ritüel ot bok deneyen kerizlere tarot açıyorum hadi ilk 10 kişiye bakacağım yazın diyenlere gıkınız çıkmaz da dua okuyup sonuç aldınız mı diyen kıza mı yüklendiniz yani pes!!
@5 siz hangisini okumustunuz acaba