cinsel sohbet sırasında erotik gif yollamasını isteyen sevgili?

sevgilimle sık sık bu konuda eğlenceli sohbet ediyoruz şöyle yapalım falan filan ve arada gif atıyordum hani pozisyon veya o an net anlaşılsın ve gözünde canlandırabilsin diye. bir iki haftadır işle alakalı ve ailevi problemleri var pek bu konuya girmedik çünkü uzun sürüyor ve kesilmesini sevmiyoruz sohbetin. bugün tatilde diye açtım konuyu buluşunca bi blowjob yapayım sana iyi gelir falan dedim bi örnek at bakalım falan yaptı. normalde hiç istemezdi ben kendim atardım garip geldi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum acaba? normalde erotik fotolar falan atıyor ama hiç gif atayım veya sen at demezdi garip geldi

1. Zaten atıyorsanız istemesi normal değil mi ya? Daha hızlı olsun istemiştir belki sadece.

5 nisan 2020 17:54

2. ne garip sevgilileriniz var sizin böyle.

5 nisan 2020 17:55

3. Sana bi blowjob yapayım dedikten sonra ne demesini bekliyodunuz :D devam ettirmiş işte sextingi ne güzel

5 nisan 2020 17:56

4. Hem bu kadar açık fikirli olup hem de her şeyi kafanıza takıyor musunuz sahiden?

5 nisan 2020 18:42

5. türk dili okuyorum hadi divanı lügatit türk oku bana dese hayır demem hajskfk bilmiyorum aptallığım tuttu bir an sordum niye istiyon falan diye fırça attı sorgulama diye :( adam kendini yatakta sanıyodu sanırım kırdım baya

5 nisan 2020 18:47

6. ILJSFLSLFSDMGLKMG adamın beklentide olması çok normal değil mi normalde böyle şey diyip gif atıyosan

5 nisan 2020 19:08

7. aslan parcasi bi blowjob yaziyorum recetene iyi gelir.. 10/10 sexting baslatma cumlesi, hemen denicem

5 nisan 2020 19:53

8. adam yorgunsa ve canı sıkkınsa ilaç gibi geliyor ona aynen öyle..

5 nisan 2020 21:40

9. Ya bi ben mi gifli sanal seksi garipseyip kahkaha attım sjsjsjsjsjsjsj

6 nisan 2020 15:05

10. send nudes yazan çıkartma atıyorduk eski sevgilimle ama gifti ilk kez duydum iyimiş valla. normalde de attığın için istemiştir

6 nisan 2020 15:44