cinsellik sirasinda aglama istegi

merhaba susluler, ben bir nevi boyle bir sikinti yasiyorum. bazen sevisirken (uzun zamandir olmamisti) cok yogun aglama istegi duyuyorum, icim katiliyor gibi hissediyorum, agladigim zamansa daha kotu hissettigim de rahatladigim da oldu. ayrica orgazm olamamak gibi bir sorunum da var, masturbasyon yaparken de sevisirken de cok kolay yukseliyorum ancak kendimi birakamiyorum, o yukseklik de bazen rahatsizlik veriyor, zaman zaman da aglama istegi seklinde tezahur ediyor sanirim. benzer seyler yasayanlar var mi? ne yapmam gerekir? bu arada erkek arkadasim da son derece anlayisli bir insan benim boyle olmama benden cok o uzuluyor hemen birakmak istiyor sevismeyi hatta ben bitmesini istemiyorum yani oyle bir rahatsizlik degil hissettigim, belirtmek istedim.

1. Aklıma ilk seviştiğim an geliyor. O ilk seviştiğim an ben de ağlamıştım. Ama ağlama nedenimi hala daha anlamlandıramıyorum. Biraz acıdan, biraz duygu karmaşasından ve biraz da duygu yoğunluğundan sanırım. Ancak erkek arkadaşımla ilk sevişmemizin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen arada bir hala daha gözlerimden yaş geliyor. Ve bu kesinlikle ona hissettiğim duygu yoğunluğundan, sevişmenin verdiği tutkudan kaynaklanıyor. Özellikle birkaç hafta/ay sevişemediysek ve hatta görüşemediysek bu durum had safhada oluyor. Ben epey rahatlıyorum durum böyle olunca ve orgazm olmam daha da bir kolaylaşıyor. Bence sizin durumunuz da psikolojik diye düşünüyorum. Kadınlar sevişirken bile bir milyon tane şey düşünebiliyor. Acaba iyi sevişiyor muyum, acaba beni bırakıp gider mi, acaba çevrem/ailem duysa/öğrense ne olur, acaba kötü bir şey mi yapıyorum, acaba bu sefer orgazm olabilecek miyim/olabilecek mi, acaba sevgimi ona daha iyi nasıl ifade edebilirim, acaba ona nasıl daha fazla zevk verebilirim ve daha niceleri. Gördüğümüz gibi kendimizi düşünme oranımız yüzde sıfıra yakın. Bu nedenle sevişme sırasında öncelikle kendi zevkimizi düşünüp ikinci plana sevdiğimiz adamı koymalıyız. Çünkü siz zevk alırsanız karşınızdaki kişi bunu görüp daha da zevke gelecektir. Ağlamak istiyorsanız ağlayın, bağırmak istiyorsanız bağırın. Bağırmak da en iyi duygu çözümlemesidir. Ama ne olursa olsun kendinizi sıkmayın, rahat olun ve yaşadığınız anın keyfini çıkarın. Bir de önsevişmenizi uzun tutun ki gerçekten sevişmek istediğiniz an o an mı ve gerçekten sevişmek istediğiniz adam o adam mı diye düşüncelerinizi, ruhunuzu ve psikolojinizi tahlil edin.

19 mart 2017 01:05

2. dediginiz gibi psikolojik olma ihtimali yuksek, ozel hayatimda baska konularda da sikintilarim var malesef ancak sevisirken kendimi o kadar kasmam hatta tam tersi diyebilirim. zaten bir iki sene degil ayri oldudugumuz zamanlar disinda 6 senedir birlikteyiz, ayriyken birlikte oldugum baskalari olmustu ancak duygu yogunlugu olmadigi icin boyle bir sey de yasamamistim. bagirma konusu belki tetikliyor olabilir o tespitiniz dikkatimi cekti, cunku sevgilim ben ses cikarinca cok tedirgin oluyor komsulara gore ve ben de baya kasiyorum kendimi. ben de aslinda altinda onemli bir neden aramiyordum ama sevgilim her seferinde cok onemsiyor, cocukken tacize ugramis olabilecegimden supheleniyor ondan bir sey sakladigimi dusunuyor. o boyle dusununce ben de acaba hatirlamadigim bir travma mi yasadim diye sorgulamaya basladim. o nedenle ortak tecrubeler duymaya ihtiyacim var sanirim. tesekkur ederim detayli cevabiniz icin sevgili anonim.

19 mart 2017 01:39

3. Eğer bağırma oranınız desibel rekorunu zorlamıyorsa komşular falan duymayacaktır, korkmayın. Çünkü böyle bir şey olsa bizi zilyon defa evden çıkartmaları lazımdı :d erkek arkadaşınızla da konuşup ben böyle rahatlıyorum, böyle zevk alıyorum diyip konuşabilirsiniz. Çünkü kendisi baya anlayışlı biri ve bu çok hoş bir durum. Bu arada hayatınızın herhangi bir döneminde tacize uğrasanız, ki bu çocuk yaşta olsa bile, unutmanız pek mümkün değil. Ben 6 yaşındaki bir olayımı zaman geçtikçe, beynim daha iyi idrak etmeye başladıkça anladım örneğin. O yüzden kendinizde suç aramayın lütfen. Öyle inanılmaz sorunlarınızın olduğunuzu kesinlikle zannetmiyorum. Tek sıkıntı duygularınızı nasıl çözümlemeniz gerektiğini çözememeniz olmuş. Bunu da zaman içerisinde siz bulacaksınız. Bağırarak (gizlinot: sesinizin duyulmasındna rahatsız oluyorsanız kendinize sevişme esnasında dinleyebilieceğiniz bir playlist oluşturabilirsiniz. Evde birileri varken biz genelde müzik açıyoruz. ) , ağlayarak, kontrolü ele alarak (gizlinot: bu da kesinlikle nir yöntem. Şöyle ki ginlük hayatta çok aktif değilseniz, arkadaş ilişkilerinde biraz geri planda kalıyorsanız sosyal hayatınızdaki özgüven kaybın da sevişme esnasında iletişimizini olumsuz yönde etkileyebilir. Özgüveninizi eeen yükseğe çıkarın ve sevişme sırasında kontrolü ele alın, lider olun. ) , çeşitli fanteziler geliştirerek veya masaj yöntemi gibi (gizlinot: karşıklıklı olarak birbirinize yaptığınız masajlar sizi inanılmaz rahatlatacaktır. ) . Bu arada ben anonim 01.05 :)

19 mart 2017 11:22