cinsellikle alakalı bir sorum var yorumda rahatsız olacaklar girmesin?

1. Anüs yalama olayını deneyen var mı? Cidden çok mu zevk veriyor erkekler biraz önyargılı olabilir gerçi buna, ama videolarda çok var. Yapmak ya da yaptırmak tercihiniz mi? Bununla ilgili kötü anısıbolan var mı?

27 temmuz 2021 12:58

2. ben yaptım süslü. yapmak çok istiyordum, erkek arkadaşım önce istemedi, sonra o da ikna olup kendini bıraktı. blowjob esnasında yavaş yavaş aşağı indim, testisleri emince zaten kendinden geçti, bıraktı kendini tamamen sjjdnd gerçekten çok zevk veren bir şey, erkeklerin oradaki sinirleri hassas sanırım, bir de daha önce hiç dokunulmamış yerlere dokundurmanın heyecanı olduğunu söyledi erkek arkadaşım. ara sıra yapıyorum eskitmemek için.

27 temmuz 2021 13:31

3. Ay hayırrrr.... hayır... asla yapmam, yaptırmam da. Cinsellikte götle işimiz yok elleme ve şaplak dışında

27 temmuz 2021 13:35

4. erkek arkadaşım yapıyor bana çok hoşuna gidiyor onun. değişik bi his. ben de seviyorum. renk katıyo cinselliğe monotonluktan kurtarıyo.

27 temmuz 2021 14:05

5. bilemiorum yapmadım yaptırmadım ama biraz kötü geldi kulağıma :/ ama denemek lazım tabii bilemem

27 temmuz 2021 14:21

6. Ben yaptım.

Bundan iğrenç bir his az tanıdım. Yaza denk gelmişti. Süpriz olsun diye deneyeyim dedim. Dilime asit döktüler sanki. Kokudan bildiğin öğürdüm.

Evet peniste de aynısını yapıyoruz ve nispeten kötü koku onda da oluyor da bu türlüsü çok rahatsız edici. O kenardaki kıllarda yuva yapmış bok parçaları mı vardı bilmiyorum ama fiziksel olarak acı çektim.

Herkesin deneyimi farklıdır ama o gün bugündür o bölgenin kenarına bile uğramıyorum.

27 temmuz 2021 14:29

7. Ya a8 ne diyosun :( lütfen bokun çıktığı yerle bu kadar ilgilenmeyin ya orası da yalanmasın nolcak

27 temmuz 2021 14:35

8. Anonim 8 senin tecrüben çok kötüymüş ya :( sevgilin çok temiz değildi belki de ondan olabilir mi acaba? Direkt duştan sonra falan yapılmalı bence yapılırsa.

İzlerken beni yükseltiyor açıkçası ama yapabilir miydim bilmiyorum ya çekinirdim sanırım

27 temmuz 2021 16:06

9. A5

Yok o kısım değil. Ama hijyen iyi olmayınca geri kalan yerlerde de kalıyor malesef bir de ter ile birleşince böyle bir deneyimim oldu yani ne yapabilirim yalan mı söyleyeyim bende böyle oldu :/

27 temmuz 2021 18:41

10. Ss