cok nadiren puruzsuz bacak goruyorum?

susluler ben bacaklarimdan cok cekinirim yani sort ve etek giymek icin, bacaklarimin puruzsuz olmasi sart diye dusunurdum. 22 yasindayim ve bu yasima kadar yazin asla sort elbise vs giymedim. ama su an etrafima bakiyorum ve cidden cok nadiren boyle guzel ve puruzsuz bacakli kadin goruyorum. cogunun bacaklari ya damarli, puturlu, veya selulitli. mutlaka birsey vardir. ve yalniz olmadigimi gordum. hicbirimiz mukemmel degiliz ama ben kendimi cogu zaman sosyal medya da gordugum unlulerle kiyasliyorum ve onlar mukemmel gorunuyorlar. mesela hande ercelde selulit veya bir kusur gormedim yani o yuzden hep kafam karisti. siz ne dusunuyorsunuz? cekinmeden her istediginizi giyiyormusunuz?

1. A3 inkar etmiyorum okumadin galiba? Cok nadiren oyle tas gibi puruzsuz bacak goruyorum dedim. Yoklar demedim

13 haziran 2021 23:30

2. Bacaklarımda belirgin damarlar var ve giyiyorum,popomda çatlaklarım var ve bikini de giyiyorum.

13 haziran 2021 23:30

3. Fazla sosyal medyadan süslücüm. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine, kendinde beğendiğin şeylere odaklanmaya çalış. Boşver başkalarının vücudundan sana ne.

Offf anonim1 çok salak bir cevap bu arada.

13 haziran 2021 23:32

4. Valla umrumda degil kimin ne dusundugu. Hava durumuna gore giyinirim hep

14 haziran 2021 00:25

5. süslüler soruya ek olacak ama bu damarlı ten görüntüsünden nasıl kurtulabiliriz? çok beyaz tenliyim ve aşırı rahatsız ediyor bu görüntü beni.

14 haziran 2021 05:21

6. belki catlaklarım vardır popomda falan hic bakmadım umrumda diil :d

14 haziran 2021 08:47

7. bence tam tersi pürüzsüz bacak çok fazla. Ne kadar kadın gördüysem bacakları o kadar pürüzsüzdü ki kendimi kötü hissettim hep. gözüm kusurlu bacak arıyor ki ben de rahat edip giyebileyim ama yok. Arkadaşlarım zaten mükemmel bacaklara sahip.

bende belirgin damarlar, kılcal damar çatlakları, keratosis pilaris yüzünden hiç geçmeyen pembe noktalar, iki günde çıkan tüyler, çatlaklar, selülit, gevşeklik... ne arasanız var. ancak şöyle söyleyeyim benimki baya sorunlu bir örnek. biraz selülit ya da çatlak var diye etek giymemezlik yapmazdım. hatta şuan bacaklarım incelse ve sıkı olsa giyerim etek falan. bacak fondöteni denerim. yani giyin nolacak

14 haziran 2021 09:48

8. kasığımdan dizime kadar iç bacaklarımda büyük çatlaklar var hem de liseden beri, popomda da kocaman çatlaklar var. yazın şortla geziyorum hep, bikini de giyiyorum. göz zevkine hitap etmeyen bakmasın onlarla mı uğraşacağım süslü giy gitsin ya.

14 haziran 2021 09:58

9. Sosyal medya demişsiniz de bu kız 22 yaşında sosyal medyanın etkisi 3 4yıldır var. Neyse etek giymek için mükemmel bacaklı olmaya gerek yok. Giysi işte bu kadar anlam yüklemeyin.

14 haziran 2021 10:30

10. bacaklarım a4 rengi, lazerden önce acayip seviyede pütür batık ve pembe kıl kökü görüntüsü vardı, damarlarım mor mor belli, popoya doğru hafifçe selülit var (oturunca bacak yanlarında daha da belirgin), baldırlarımda çatlaklar var ve gayet çocukluğumdan beri şort elbise ne varsa giyiyorum hiç de umrumda değil. lazer en azından rengini pütürleri falan çok toparladı ama onun dışındaki damara selülite vs çarem yok ki benim bacaklarım epey ince ve düzgündür ama böyle görünüyor ne yapayım. giyin kızlar hiç umrunuzda olmasın.

14 haziran 2021 10:42