concerta reçetesiz alınan bir ilaç mi?

alınmaz diye biliyorum ama normalde antibiyotik de reçetesiz alınmaz deniliyor ama eczane veriyor yani bu ilacta da böyle bir durum var mi

1. Hangi eczane veriyor antibiyotiği reçetesiz?

15 ağustos 2024 20:29

2. Mümkün değil ya renkli reçeteli

15 ağustos 2024 20:32

3. anonim 1 bütün eczaneler? augmentin almıştım reçetesiz.

15 ağustos 2024 20:40

4. Bi ara ben de rahat alıyordum antibiyotik ama son 2-3 senedir hiç bi eczanenin reçetesiz verdiğini görmedim. Concerta için de tanıdığınız bir yer varsa belki verebilir

15 ağustos 2024 20:56

5. Reçetesiz antibiyotik veren eczane hangisi söyleyin de borcum olanı getireyim eczaneye yani. Borç aldığım ilaç bugün denetimde fark edilmiş reçeteye ekletin getirin diye aradılar yahu.

Concerta nasıl alınsın? Hem de renkli reçeteli bir de... tanıdık eczane bile vermez onu.

15 ağustos 2024 21:18

6. Hiçbir eczane veremez mümkün değil. Psikozlarınız gene artmış anlaşılan bir kontrole gidin.

16 ağustos 2024 06:31

7. Concerta kullananın engelli başvurusu yapabileceği bir ilaç. Sence mümkün mü?

16 ağustos 2024 08:02

8. concerta ve türevi ilaçları uzun dönem kullanmış biriyim. Kırmızı reçeteli satılan bir ilaç. eczacılar reçete olmasına rağmen vermek istemiyor bazen ve her eczanede olmuyor. antibiyotik ile kıyaslamanız güldürdü.

16 ağustos 2024 13:18