cosmed azelaik asit mi the inkey list azelaik asit mi almalıyım? azaleik asit kullanan süslülerin başka marka tavsiyelerine de açığım?

1. Yağmur vardar ve nihal kanık mia klinika tavsiye etmişlerdi sanırım. Detaylı videoları da var hatta.

12 kasım 2023 14:33

2. ben maruderm kullanıyorum menunum

12 kasım 2023 14:36

3. Anon1 süslüm mia klinikanın trendyolda bazı yorumları kötü. Fiyatından dolayı emin değilim o üründen.

12 kasım 2023 14:38

4. ilk kez kullanacaksanız ve cildiniz aside alışık değilse ben de mia klinika öneririm. içerisinde %5 azelaik asit bulunuyor. daha sonra alıştıkça daha yüksek yüzdeli bir ürüne geçebilirsiniz. özellikle cosmedin seveni çok.

12 kasım 2023 14:39

5. Anon4 haklısın aslında %10 ilk başta bana da yüksek geldi ancak yabancı siteleri de okudum. %10un altındaki ürünler ile yaramaz demiş bir dermatolog. Mia klinikanın ve marudermin kötü yorumları da var. Cosmedi dermatologlar da öneriyormuş. The inkey listi almak istiyorum yabancı bir YouTuber 3 hafta kullanıp denemiş çok beğendim etkisini. Kararsızım yine de değer mi değmez mi diye

12 kasım 2023 14:45

6. marka değeri olarak inkey list derdim ama kullanmadım. sephora'da uygun fiyatlı ürünleri, retinol bakmıştım ben de.

12 kasım 2023 18:10

7. Anon5 yerli markalara mesafeliyim açıkçası. Yabancı sitelere azelaik asidinin kullanıcı yorumları çok iyi. O yüzden heves ettim bayağı çünkü kırımıxı izlerimi kapatıcı ile gizlemekten çok sıkıldım gerçekten :(

12 kasım 2023 19:14

8. the inkey list yerli değil ki süslü. cosmed yerliydi sanırım, ona ithafen mi söyledin?

12 kasım 2023 21:30

9. Bir de ordinary var ya ben de kararsız kaldım