criminal hikayeler anlatan youtube kanalları?

böyle enteresan suçları falan anlatan kanal önerisi olan var mı?

1. Terapi

20 haziran 2022 22:56

2. yurtdısında kriminoloji eğitimi alan burcak ünal bir kanal açtı (modus operandi) oraya bak süslü.

20 haziran 2022 22:57

3. süslü enteresan gelir mi bilmem ama ben bir ara bayağı fbi detectives ile medical detectives bölümlerine sarmıştım:)) zaten bunları izlerken önerilerde de benzer şeyler çıkıyor oradan da seçebilirsiniz farklı şeyler. bu bahsettiklerimde de her bölümde farklı vakaları kısa olarak işliyorlar. sanırım fbi olanı bir bölüm 50 dk falan, bir bölümde 2 veya 3 ayrı vaka anlatılıyor. medical detectives olan her bölüm 22 dk falan ve tek bir vaka anlatılıyor. bir süre izledikten sonra crime scene investigation ve genel anlamda investigation nasıl yapılıyor, nelere dikkat ediliyor falan bayağı bilgi de ediniyor insan ashdghakljj. öyle ki mesela başka herhangi bir polisiye birşey izlediğinizde veya bu dediklerimden yeni bölüm izlediğinizde "şu ipucunu niye araştırmadılar? sigorta poliçesinde kimin adı var?" vs diye sorarken veya katile dair genelde isabetli tahminler yaparken buluyorsunuz kendinizi:)

21 haziran 2022 03:20