crocs sandaletlerin dışarıda giyilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

rahatlığı yüzünden aldım ve yazın dışarıda giymek istiyorum ama komik olur veya göze çok batar diye çekiniyorum sizce nasıl olur süslüler?

1. antalyadayım. yazın buranın  bitki örtüsü crocs. Nerde giyeceksiniz ki zaten başka? evde giymelil terliğe 250 lira verilir mi .d

16 mayıs 2019 23:03

2. ben de görünüşünü sevmiyorum ama zaten ürün ev için tasarlanmış bir ürün değil. dış giyime yönelik. asıl evde giyilse ne yapıyor ya bu diye düşünürüm.

16 mayıs 2019 23:06

3. Göre göre alıştık galiba bana sempatik geliyor

16 mayıs 2019 23:14

4. Bende 4 tane var yaz aylarım genellikle bunları giyerek geçiyor. Spor bi tarzım var giydiğim herşeye uyuyor. Plajda da giyiyorum arkadaşlarımla dışarı çıktığımda da.

16 mayıs 2019 23:14

5. ben üstüne bir de bir sürü jibbitz taktım yakın yerlerde kahve içmeye çıktığımda yazları giyiyorum kot şort altına, bir de benimkiler fuşya pembe üstü bebek miki vırt zırt dolu çok komik jfjfjdjdj napalım bir de ayağımıza giydiğimiz terliği de mi başkası seçsin

16 mayıs 2019 23:18

6. ben de görüntüsünü beğenmiyorum ama aldıysanız kullanın süslüm, siz rahatsanız kimsenin ne düşündüğü önemli değil. sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz

17 mayıs 2019 00:01

7. Bu konularda kimin ne dediği asla umurumda olmadığı için crocsu her şeyle evet istisnasız her şeyle giyiyorum. Dar paça pantulla giyiyorum. Bol kesim, tril tril pantulla giyiyorum. Tayt giyip üstüne güzel bir çorap giyip giyiyorum. Haşufmanlarımla giyiyorum. Hatta kısa süreli bir seyahatteyim şu an, yanıma güzel çoraplarım ve crocs dışında bir ayakkabı, terlik almadım. Bence her şeyle de çok güzel oluyor. Yaşadığım yerde de on kişiden on yedisi her şeyle crocs giyiyor. Şahsi görüşüm de crocs hollanda takunyası gibi sevimli. Birkenstockları da beğeniyorum ama daha yaşlı amca sandaleti gibi geliyor gözüme. Giyin giyin çıkın yani süslüm.

17 mayıs 2019 01:15

8. ben plastikimsi şeylerden hoşlanmadığım için ayaklarım falan çok terliyor giyemiyorum ama birken giyiyorum. bence çok rahatlar ve rahatlık önceliğim olduğundan tüm yazımı terlikle geçiriyorum.

17 mayıs 2019 02:10

9. cok cirkinler. ben evde bile giymem.

17 mayıs 2019 09:19