cumartesi dedikodusu başlasın, dila tarkan’ın atina’daki bu akşam gerçekleşecek düğünü hakkında neler düşünüyorsunuz?

dün akşam ki konsept white night’miş. tanıdık tüm simalar orada. mert vidinli’nin storylerinden takip ediyorum herşeyi :d sizce duygu neden orada değil ? yakınlardı diye biliyorum buyrun sohbete

1. Bu arada sibil'i çok beğendim. Bu kizin son zamanlardaki tarzını ve tipini beğenmeye başladım (link: https://www.instagram.com/p/CbkDQALob7T/?utm_medium=copy_link Görsel)

26 mart 2022 17:57

2. Ve yağmur tanrısevsin'in sırf gülüşü güzel diye sürekli yerli yersiz sırıtması... yeter be kardeşim (link: https://instagram.com/stories/mertvidinli/2802479778916844487?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Link )

26 mart 2022 17:58

3. Ahahaha soru sahibi yağmurun gülüşü gerçekten güzel de orda herkes gülüyo bee sizin dişler mi bozuk agresifleşmişsiniz bi ahshshsb

26 mart 2022 18:03

4. A2 süslü aslinda bedava sayılır konuklar için uçak ve otel kiralanmış :d

A3 süslü valla çok sinirlenmişim çok şükür zamaninda tel mel taktık düzelttik dişimizi ama her yerde şu şekil gülmesi beni gerdi :d :d

26 mart 2022 18:05

5. Sibilinin tarzı mı var ya hahsjs aşırı kötü giyiniyor

26 mart 2022 18:05

6. A4 süslü evet bence yoktu ama son zamanlarda beğenmeye başladim ......

26 mart 2022 18:08

7. Ulan ne hayatlar var be. Ben de makarna için sarımsaklı yoğurt hazırlıyorum

26 mart 2022 18:20

8. zenginlik çok güzel bi şey diye düşünüyorum ya. bizim ülkedeki standart düğün konseptini sevmiyorum. ama bunların yaptığı etkinliği çok beğendim. tam olarak evlendiğimiz için mutluyuz, gelin hep beraber eğlenelim etkinliği olmuş.

26 mart 2022 18:25

9. Orasi öyle tabi, ortam ve düğün buram buram biz zenginiz diye bağırıyor zaten bütün sosyete orada .......

26 mart 2022 18:36

10. bunlarda evlilik tatavası ne kadar çoksa boşanma o kadar hızlı oluyor.

duygu'yu sevmiyorum ama bu kızı herkes kullanıyor gibi geliyor. belli bir kitleye ulaşana kadar herkes duygu'nun arkadaşı sonra ilk kıçına tekme atılan da duygu gibi.

26 mart 2022 18:48