cumartesi gecesi atesi. en cringe, en rezil sevgililer gunu aniniz nedir?

sevgililer gununde yine yalnizim. anlatinda gulelim 🥰🥰

1. Hiç olmadı ki :(

14 şubat 2021 01:32

2. Oldu bitti ne severim su sevgililer gununu ne de kutlarim. Universitedeyken o zamanlarki erkek arkadasim heves etmisti, romantik bir balik burcuydu. Dedim tamam yigidim yapalim bir seyler seni mi kiracagim. Ama dedim hediye falan olmasin keza ne vakit var almak icin ne de ogrenci halimle param. Tamam dedi. Neyse o sene de pazar gunune denk geliyordu bu ulvi gun ve kutlamak icin sehir disina cikip kacamak yapacaktik. Pazar gunu sabaha karsi geldi, beni evden aldi ve yola revan olduk. Destinasyonumuz ankaradan nevsehir-kapadokya idi. Neyse 2 saat sonra falan gunes dogdu ve bizimde 1,5 saatlik yolumuz falan kalmisti. Sonra asiri zekali eski sevgilim farketti ki bir sapagi, donusu ne haltsa karistirip yanlis donmus ve yozgat'a yaklasmistik. Sarap-somine hayali kuran ben yozgat'ta otel odasinda salak ve eski sevgilimle kavga ediyordum!

14 şubat 2021 01:49

3. lisedeyken yaptığım bir rezillik geliyor lütfen yargılmayın toydum :d hoşlandığım çocuğu görmek için sağanak yağmur yağan havada şemsiyem yokken onun otobüs durağına kadar yürümüştüm. aramız kötüydü bu yüzden haber vermeden gitmiştim. neyse hayal ediyorum ki beni görünce sevinir, belki yağmur ve 14 şubat şansımı döndürür. durağa gittiğimde tek başınaydı, bişey demeden oturdum ama göz teması kurmayı bekliyorum. döndü alık gibi baktı ve telefonunu kurcalamaya devam etti. akşamın bir vakti, etrafta kimse yok 10 dakika falan oturduk öyle. benim saçlardan paçalardan su akıyor insanlık namına iyi misin diye sorulur en kötüsü onu bile yapmadı. sonra otobüsü geldi allahın hayvanı tek kelime etmeden bindi gitti :d 10 yıl geçti daha romantik bir hareket yapmadım değmez bu erkeklere :d

14 şubat 2021 02:41