cunda-ayvalık haziran ayında sıcak oluyor mu?

airbnb ile cunda adasında erkenden bir tatil rezervasyon etmek istiyorum. daha önce cunda adasında haziranın sonunda bulundunuz mu? havalar nasıl oluyor denize girilebiliyor mu? daha net belirtmem gerekirse tarihler 26 haziran-2 temmuz arası.

1. tabii ki sıcak oluyor tam yaz zamanı

1 mart 2020 18:33

2. Sezonu zaten, evet sıcak oluyor:)

1 mart 2020 18:54

3. ağustosta ayvalıkta denizde üşümüştüm. girince alışıyor insan ama yine de soğuk ya. direkt dalamıyorsun. ama hava sıcak oluyor.

1 mart 2020 18:56

4. Teşekkür ederim cevaplarınız için :) öyleyse rezevae yapabilirim bana nedense ısınmaz mı acaba diye düşündürttü.

1 mart 2020 20:13

5. süslü bu arada havalar sıcak oluyor ama balıkesir'in denizi ağustosta bile soğuk olur, eylül gibi ısınır. hatta bu yaz eylülde bile ben üşüdüm

1 mart 2020 20:24

6. Anonim 1’in dediği doğru süslü, balıkesir-çanakkale civarlarının suyu genel olarak soğuk oluyor akdeniz gibi beklemeyin ama hava sıcak olduğu için iyi bile geliyor:) yaz başında da, ortasında da, sonunda da bulundum ağustosa doğru biraz ılıklaşıyor ama yine de maksimum sıcaklığı o oluyor.

1 mart 2020 20:47

7. o civarda yaşıyorum bayağı sıcak oluyor ama denizi hep buz gibi. ama tertemiz yani.

1 mart 2020 21:58

8. Önemseyip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim:)

1 mart 2020 22:24