düğün çıkış ve pasta kesme şarkısı öneriniz var mı?

1. Biz romantik, insani o anda duygusallastirip ağlatan sarkilari tercih etmediigimiz icin i Feel Good ile cikis yaptik. Eglenceli bir şekilde cikis yapmak isterseniz öneririm. Pasta kesmedim ona önerim yok :)

23 ağustos 2018 18:54

2. Bence şu her düğünde çalan dance me to the end of love, can't take my eyes off you, pervane gibi şarkıları tercih etmeyin. Oldukça sıradan ve bilindik bu şarkılar. Farklı ve tatlı bir seçenek olarak the beatles'tan girl tavsiye edebilirim. Vurgulu bir şey derseniz annie lennox'tan I put a spell on you olabilir. Ama bu iş çok zor. İyice araştırmanızı ve bol bol farklı şarkılar denemenizi tavsiye ederim.

çıkış şarkısı olarak güçlü bir şarkı isterseniz The tudors sountrack - love önerebilirim. Daha tatlı bir şey içinse amelie'nin sountracklerinden biri tercih edilebilir.

Pasta kesme için bruno mars'tan marry you, turtles'tan happy together (bu benim favorimdir) önerebilirim.

Bunlar şu an aklıma gelenler. Umarım faydası olur.

P.s. Asla evlenmeyi düşünmediğini söyleyen biriyim normalde :d

23 ağustos 2018 19:42

3. Cikis parcasi Lakme-Flower Duet, ilk dans peter gundry-vampire masquearade (hayir edward cullen ile evlenmedim shsjsj) pasta sarkisi da Stand by me idi. klasik muzik eserlerinden tercih ederseniz youtube’da best classical music for wedding gibi aratarak bulabilirsiniz.

23 ağustos 2018 20:05