düğün kına bir arada olması mantikli mi?

fazla masraf yapmak, ve o tantanayla uğraşmak istemiyorum. aynı gün yapan var mı? karışıklık olur mu?

1. Ben aynı gün yaptım bir karışıklık olmadı kına düğünün ortasında 10 15 dk sürdü

1 ağustos 2023 22:12

2. Çok saçma oluyor. Hiç kına yapmamak daha mantıklı bence.

1 ağustos 2023 22:13

3. Evet cidden saçma oluyo. Kinayi hic yapmayin veya yakin arkadaslarla küçük yapin.

1 ağustos 2023 22:16

4. Kınayı evde bahçede kendi aranızda yapın asıl düğünle birlikte çok karışıyor. Kıyafet değiştir kınanın yapılmasını ayarla organize et falan. Ayrıca bana göre saçma düğünle olması düzensiz oluyor

1 ağustos 2023 22:19

5. Genelde böyle yapılıyor ki bence bu daha mantıklı.

1 ağustos 2023 22:32

6. karışıklık olmasa da sana yine yorgunluk olur, düğün günü zaten sabatan akşama hazırlanma - fotoğraf çekimi- etrafla ilginlenme ile geçiyor bir de araya neden başka bir etkinlik koyup yoruyorsun. Ben evlenirken şunu fark ettim kına ve nikah şekerinin yokluğunu kimse fark etmiyor.

1 ağustos 2023 22:49

7. gayet mantıklı. zaten böyle çoke ntel dantel bi yerde yapmıycaksan salonların işletmecileri seni yönlendiriyo.

ayrı bi mekan, kuaför, kırmızı kına elbisesi, makyaj,müzisyen vs para vermektense bi bindallı giy kınaya çık yakışsın testi kır iki oyna sonra giy geliniğini ok yani

2 ağustos 2023 09:41

8. Düğünü ben mi fazla önemsiyorum ya kına ve düğün benzer etkinlikler değil farklı manikür, farklı makyaj, farklı saç gerektirir. Birinde terleyip diğerine gitmek istemem mesela, bence kına saçma bir şey yapmayın yani.

2 ağustos 2023 10:06

9. Herkes ne kadar saçma olduğunu arasında konuşup size de "aa çok güzeldi canımmm çok eğlendikkkk" diyecek. Ayrı ayrı yaparsanız da aynısı olacak. En azından masrafa girmemiş olursunuz

2 ağustos 2023 21:02