dünden kalan mercimek çorbasını köpek yer mi?

süslüler dünden mercimek çorbası kaldı bir kaba koysam sokak köpekleri yer mi?

1. süslü bilmediğim için yazdım hiç hayvan beslemedim.

22 şubat 2020 13:38

2. Yiyebilir, bizimki yiyor.

22 şubat 2020 13:41

3. köpekler yiyor çorba falan. içine bayat ekmek parçalarsanız daha iyi olur

22 şubat 2020 13:54

4. Ekmekleri parçalara ayırıp üzerine dökerseniz yerler.bizimkiler bayıla bayıla yiyor.

22 şubat 2020 13:57

5. Anonim 1 ne kadar boş beleşsin. Yer tabii ki cok iyi olur koymanız 💗

22 şubat 2020 19:59

6. A1 hem cahil olup hem özgüvenli olmak çok acayip. Tabii ki yer, hayatında hiç köpek görmedin mi acaba?

22 şubat 2020 22:06

7. Canım bak çok minik minik anlatacağım. Evdeki köpeğine elbette çorba vermenin bir anlamı yok. Soru sahibi sokak köpeği diyor. Hani genelde açlar onlar. Bi mantık yürüt bakalım, sence yemezler mi? Niye yemesinler? Bazı bölgelerde kuru ekmek bile yiyenler var hatta filan :) böyle böyle öğreneceksin

22 şubat 2020 22:59

8. maalesef, hiç istemesek de,çok zor durumda olan bazı bölgelerdeki , çok zor durumda olan

köpekler kuru ekmek bile yiyebiliyor. aşırı baharatlı-acılı olmadığı sürece tabii ki verebilirsin süslü. kıvamı çok sulu ise içine biraz patates haşlayıp küçük parçalar halinde atabilirsen veya ekmek doğrayabilirsen daha da iyi olur hatta. bu arada güzel düşüncen için tebrik ederim seni.. yaptığın şey, hiç bir şey yapmamaktan binlerce kat daha iyi.

30 nisan 2020 13:05