dış çekim esnasında gelinlik çok kirlenir mi?

dış çekim için düğünden 1 hafta öncesine gün alabildik. aynı gün hem gelinlik hem de beyaz bir elbise giyeceğim çekimlerde. düğün sonrasına tarih almak için uğraştık ama dolmuş hepsi. çekimler 2 farklı alanda olacak, biri sahil kenarı kumsal, diğeri yayla gibi yeşillik bir alan. dış çekim yaptırmış süslülerim sizce bu alanlarda gelinliğim çok kirlenir mi? eğer kirlenirse sadece etek ucuna kuru temizleme yaptırsak gelinliğin görünüşünde bozulma olur mu? :(

1. Dis cekim esnasinda gelinlik kirleniyor ozellikle etekleri epey kirlenmisti benimkinin. Ust kismina bir sey olmuyor tabii. Gelinligi aldigim yerin her zaman calistigi bir kuru temizlemeci vardi. Alirken bu dis cekim konusu gecince satis gorevlisi bizi oraya yonlendirmisti. Cok guzel temizlediler bir sorun yasamadik. Siz de gelinligi aldiginiz yere bir sorun isterseniz sonucta teshir urunlerini temizletiyorlar onlar da illa calistiklari bir yer vardir.

6 haziran 2022 12:52

2. Kirleniyor. Nereden biliyorsun diye sorarsan ailemin fotoğrafçı dükkanı var bazen çekimlere ben de gidiyorum hele sahilde çekim yapınca leş gibi oluyor :( O yüzden maalesef en güzeli düğün sonrası ama işte randevu bulamazsınız bu zamanda. Kuru temizleme yapılır ya neden bozulma olsun.

6 haziran 2022 12:53

3. yanınızda kendi tarafınızdan bir kadın yakınınızı götürerek dış çekimdeki kirliliği en aza indirebilirsiniz. ben ablamla gitmiştim, poza girene kadar her yanımı tuttuğu için pek bir kirlenme yaşamamıştık.

6 haziran 2022 13:15

4. soruyu diş çekimi diye okumam ve kısa süreli şoka girmem. shjgdjsg. aklımdan geçenleri siz düşünün

6 haziran 2022 14:10

5. hayır a3 evlenince polonezköydeki villalarında emektar yardımcılarıyla birlikte yaşayacaklarmış kocasının donları, yemek ve temizlikle yardımcılar ilgilenecek ss sadece giyinip süslenip oturacak.

6 haziran 2022 14:59

6. bu arada gelinlik çok kirleniyor özellikle de sahilde arkadaşımın şansına bir de yağmur yağmıştı hemen kuru temizlemeye gönderdiler

6 haziran 2022 14:59

7. Dış çekim için mahvetmelik bir elbise alın derim çok güzel uçuş uçuş elbiseler var hayli uygun fiyata, çünkü fotoğrafta reeldeki gibi değil, malzemesi meh olan o elbiseler gayet harika duruyorlar ve asla içiniz acımıyor.

6 haziran 2022 16:09