daha önce neka güzellik salonunda iğneli epilasyon yaptıran var mı?

merhabalar, aranızda belki neka'da daha önce iğneliye gitmiş birileri vardır diye sormak istedim. öncesinde zeynep polat ve ayten hanıma gittim ama fiyatları tavan yaptı maalesef yeni yer arayışındayım ben de. neka'dan memnun olanlar var mı? hız hijyen ve fiyat açısından merak ettim özellikle ve hangi şube daha iyidir. başka yer önerilerine de açığım avrupa yakası olması şartıyla. şimdiden teşekkür ederim :**

1. ben bakırköy'deki şubesine gittim, esin hanım da kızı özge hanım da müthiş tatlı ve ilgili insanlar. hijyenle ilgili hiçbir tereddütünüz olmasın, gayet temizler ve çok düzgün çalışıyorlar.

24 aralık 2019 17:44

2. Bakırköy şubesi bana daha yakındı sevindim bunu duyduğuma :) peki dakika başı ücret oluyor burada da değil mi, siz kaç tl ödemiştiniz acaba? Belli kişiler yapınca ücret farklı oluyor diye duydum da.

24 aralık 2019 17:59

3. nişantaşı şubesine hiç gitmedim zaten ama oraya giden arkadaşlarım da çok iyi olduğunu söylüyordu, zaten yanlış hatırlamıyorsam orayı da esin hanımın diğer kızı işletiyordu. eğer çok yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl dakikası 4 liraydı.

esin hanım çok genç değil, haliyle eli kızı özge hanıma göre nispeten yavaş ama tüm samimiyetimle söylüyorum ben yüz kıllarım fekalet haldeydi, yıllardır cımbızla ala ala sakal haline getirmiştim, en ufak bir iz bile kalmadı her ikisinin de işlem yaptıkları yerlerde :)

24 aralık 2019 18:03