dalga geçmeyim lütfen bilmiyorum :( ?

süslüler ben şeker kullanmıyorum. kahve de sevmem dışarıda içmezdim hiç ama artık yeni yeni başladım. şöyle ki örneğin latte istesem içinde sadece kahve süt olup şeker atmıyorlar mı yoksa içinde şeker de mi oluyor? şeker de oluyosa şekersiz istenir mi yani komik olur mu

1. teşekkürler 1.anonim:)

bir de şekersiz kahve önerisi olan var mı

29 aralık 2018 13:56

2. kusura bakma 3.anonim. çekindim nedense çünkü hiç görmedim daha önce şekersiz isteyen o yüzden sordum

29 aralık 2018 13:58

3. ben dışarda hiçbir kafede şekerli kahve almadım? aromalıysa tadı tatlı olur.

cappuccino, latte,filtre vs. her zaman şekersizdir. kıza bilerek mi böyle cevap verdiniz anlamadım.

29 aralık 2018 13:59

4. Benim içtiğim her yerde latte şekersizdi, hatta şurupsuz içtiğim kahveler mesela americano ve flat white vs de şekersiz geliyor. Starbucks da şekersiz hazırlıyor. Ama şuruplu latte çeşitlerinden isterseniz örneğin toffee nut latte, gingerbread latte veya caramel macchiato, mocha gibi bunlar şekerlidir

29 aralık 2018 14:00

5. Latte şekersiz oluyor süslü

29 aralık 2018 14:01

6. şeker olup olmadığını sorayım o zaman öyle alırım. teşekkürler süslüler

29 aralık 2018 14:02

7. Aromalı dışındakiler şekersiz oluyor ya. Starbucksa gidip şekersiz latte istiyorum deme valla gülerler

29 aralık 2018 14:02

8. Niye gülsünler allah aşkına ya gayet de sorabilir bu kadar nanemolla olmayın Gülerlermiş

29 aralık 2018 14:19

9. hepizine teşekkür ederim:)

29 aralık 2018 15:17

10. Yaparken içine şeker atmıyorlar ama koydukları aromada şeker oluyor. Yani tadı şekerli geliyor. Sonra sana yine de şekersiz gelirse kendin içine şeker atabiliyorsun .

Vücuduna şeker almak istemiyorsan sütlü filtre kahve al. Hem cok acı değil hem de şekersiz

29 aralık 2018 17:01