dalginlikla ayni anda 4 tane coraspin (kan sulandirici) ictim bir sey olur mu?

bi sey izliyodum o sirada kutularindan ilaclari cikariyodum ama dalip 4 tane coraspin cikarmisim ilaclari yerine koyarken fark ettim simdi ne yapayim bilemedim bir sey olur mu

1. 100 mg degil mi totalde 500 mglik ictigimiz aspirine denk gelmiyor bile. Gebelik var mı?

17 ocak 2022 21:32

2. Fazla doz ilaç alımlarında mutlaka doktora başvurmalısınız süslüm. Özellikle kan sulandırıcı özelliği olan coraspirinin fazla doz alınması sakıncalı durumlara sebep olabilir. Sizin yerinizde olsam mutlaka acile başvururum. Durumunuz gözlem gerektirebilir. Geçmiş olsun.

17 ocak 2022 21:33

3. aman diyeyim 24 saat içinde düşüp şaşıp da bir yerini kanatma sakın mazallah durdurmak bir hayli zor olur çünkü gir yatağının içine yumuşacık yat yarın da dediğim gibi dikkatli ol tanrı seni korusun çocuğum amen🙏

17 ocak 2022 21:42

4. O nası bi dalgınlık...

17 ocak 2022 21:52

5. ben lisedeyken 10 tane aspirin içmiştim hiçbir şey olmadı, sıkıntı olmaz süslü.

17 ocak 2022 22:17

6. Hiçbir şey olmaz. A1 güzel de özetleyerek açıklamış hatta. Coraspinde 100 mg asetilsalisilik asit bulunur. Siz yani toplamda 400 mg almışsınız. E asprin var 1 tablette 500 mg asetilsalisilik asit bulunduran. 400 mg zehirleyecek bir doz olsaydı aspirin diye bir ilaç olmazdı hiç. Boş yere endişenlenmeyin ss.

17 ocak 2022 23:17

7. Tesekkur ederim susluler bir sey olmadi gercekten ❤️

18 ocak 2022 00:15

8. bir şey olmaz zaten 350mgdan sonra kan sulandırmaktansa ağrı kesici mekanizması çalışmaya başlıyor.

18 ocak 2022 10:56