damat bohçasına neler konur nerden alınır?

merhabalar süslüler. damat bohçası hazırlayacağım ama içine ne koymalıyım neyi nereden hangi siteden hangi marka almalıyım bilmiyorum. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

1. Süslüler merhaba. Damat bohçası hazırlamak istiyorum fakat yardım edecek anne kız kardeş hala teyze kimsem yok. Çok geleneksel değil de en azından benden bir hediye olsun diye düşünerek hazırlamak istiyorum ama nasıl yapılır ne alınır ne nerede daha uyguna olur bilmiyorum

11 nisan 2022 17:29

2. Hiç bilmiyorum ama kaliteli parfüm olur bence.

11 nisan 2022 17:50

3. Ss biz esimle bunu geyigine yapmak istedik cunku ben tuylu terliklerim olsun istiyordum o da robdosambr istiyordu ordan basladi sonra birlikte alisverise cikip bohcalari hazirladik. Ben asagidakileri aldim. Tamamen ikinize kalmis aslinda. Ekleme cikarma olabilir.

Gunluk pantolon gomlek

Klasik gomlek ve kravat

Pijama takimi, robdosambr, terlik

Parfum

Tras makinasi (begendigi bir model vardi zaten alacaktim bu vesileyle aldim) ve tras seti (nemlendirici/aftershave vs)

Ic camasiri takimi

11 nisan 2022 18:01

4. Nerden aldigimizi yazmamisim. Istanbul'da yasiyorsaniz umraniye carsida sirf ceyiz uzerine dukkanlar var. ordan pijama, terlik, romdosambr, ic camasirini hallettik. Bana da ordan aldik benzer seyleri.

Geri kalan her seyi de birarada bulur bir seferde aliriz diye boyner'den aldik. Online olarak da tek tek alabilirsiniz parfum, tras seti vs veya bedenini biliyorsaniz kiyafetler de alinir.

11 nisan 2022 18:06

5. Aynen a4. Ceyizciye girince olayin buyusune kapildik shsjsjs. Seccade falan da mi alsak dersek durduk neyse ki.

11 nisan 2022 18:06

6. Çok teşekkür ederim süslüler. Şimdi trendyoldan pijama seti sipariş verdim. Pierre cardin 3lü pijama seti. Damat terliği yerine skechers terlik almayı düşünüyorum. Kişisel bakım ürünleri şampuan deodorant filan da alıcam. Parfüm kullanmıyor iyi ki de kullanmıyor o kadar param da yok açıkçası :)

11 nisan 2022 18:13

7. bu arada bu tarz şeylerin çeyizciden alınması zorunluluğu yok asla. aksine nişanlınız hangi markaları kullanıyorsa yine oralardan daha şık modeller alın. çeyizcilerde çoğu ürün adet adı altında ederinden fazlaya satılıyor. internette bir sürü liste var a3'ünkü tarzı

11 nisan 2022 18:13

8. Ya hiçbir şey eksik olmasın ama beni de çok zorlamasın istiyorum. Aslında böyle şeylere önem vermem ama çift olarak çok yakın bir çift arkadaşımız var kızın annesi damada bohça hazırlıyormuş çocuk da çok mutlu görünüyor nişanlımda sanki heveslendi ailem de yok hükmünde düğüne bile gelmeyecekler. O yüzden onu mutlu etmek adına kendim yapmak istiyorum

11 nisan 2022 18:20

9. Maviden Polo yaka tişört almayı da düşündüm o da olur değil mi süslüler