süslüler ailem sözlümden 300 gram altın istiyor. ilk önce 350 dediler ama ben 300e düşürdüm uzun süren ısrarlarım sonucu... ama annemler kaç gündür bana tavır yapıyor az istiyorum diye.
siz ne düşünüyorsunuz? sizin çevrenizde kız tarafı ne kadar istiyor fikirlere ihtiyacım var
neden istiyorsunuz ki? gerçekten bilmediğim için soruyorum. ben olsam istemeye çekinirdim bile
süslüler bizde adet böyle. damat tarafı kıza belli bir miktarda altın verir. ve o kıza ait olur tamamen.
300 gram ay kilonuz kadar isteyin.böyle bir şey yok en fazla ne takılacağını seçersiniz başlık parasından farkı ne bunun
Allah sözlünüze yardım etsin ne diyelim.
başlık parasıyla bir olduğunu düşünmüyorum değil de zaten. başlık parası kızın ailesine giden bir şey. bu altınlar ben de kalacak
Süslüm 140bin tl para yapıyor saçmalamayın. Düğünde takılanlar zaten sizin
Sonuçta evlilik için şart koşuluyor çokta farkı yok neyse ben çevremde ve ailemde böyle bir şey görmedim.
süslü düğünde öyle çok bilezik falan takılmayacak zaten. maksimum iki tane takarlar. ben bilezik falan yerine şık kullanabileceğim bir set isteyeceğim. tabi fikrimi aldıkları zaman , kendim söylemem öyle :D