danla biliç nasıl bu kadar güzelleşti?

mağara soğuktu gerçekten, tir tir titriyorum kızlar. hani yaptırır para var tamam ama yakışmış her yaptırdığı. bi dudaklarını pek beğenmedim ama dişleri falan da güzel (yaptırdı herhalde, bilgim yok da...) şimdi kendimi düşünüyorum o kadar çirkinim ki milyonlarım da olsa bana çare bulunmaz ama bu kızda yerli yerinde olmuş her şey...

1. estetik

???????

24 nisan 2023 20:42

2. baba wow güzel gelmiyor ya, zevk meselesi tabi

24 nisan 2023 20:53

3. Bana estetiksiz en eski, YouTube çekmeden önceki hali daha güzel geliyor.

Bildiğim kadarıyla çok şey yaptırdı. Yaptırmadığı bir şey kalmadı. Bir ara popo taktordı galiba, berbattı.

24 nisan 2023 20:55

4. Danla zaten güzel bir kızdı. Sonra ne yaptıysa kendine acayip kilo aldı, linçlendi. Sonra da bu halini buldu. Ben başından beri zaten güzel olduğunu düşünüyorum.

24 nisan 2023 20:57

5. Guzellestigini dusunmuyorum. Bence ilk ilk ilk ciktigi kilo almadan ve estetige abanmadan onceki hali su anki halinden bin kat daha guzel. Biyonik bebek gibi oldu, hani estetik yaptirirsin ama bu kiz 94lu yuzunu bile gerdirdi robot gibi duruyor yazik gunah yani.

24 nisan 2023 21:20

6. Zaten güzeldi? Kilo aldigi donem çirkinleşmişti

24 nisan 2023 21:23

7. Kulaklarına kadar gözlerini çektirmiş popo takma meme silikon dudak dolgu burun estetik ve daha bir sürü şey bana hala çirkin geliyor.

24 nisan 2023 21:26

8. yeditepeli kız makyajını çektiği o ilk videoda çok güzeldi zaten güzel bir kadın geyik yaptığı için çok izlendi o video. sırf geyiğini dinlemeye gelmedi izleyici yani.

sonra duba gibi oldu o dönem kendinden nasıl nefret ettiyse böyle kendini komple kırdırıp baştan yaptırdı. ben doğallık sevdiğim için bu kadar fazla estetikli insanları sevemiyorum ya. bakıyorum evet, her şey çok orantılı ve güzel olmuş ama o yapaylık mı neyse artık bir şey beni itiyor. mesela bella hadid. biliyorum çok güzel bi kadın, yüzü düzgün simetrik falan ama estetik yüzünden itiliyorum direkt.

24 nisan 2023 21:28

9. Zaten ilk çıktığında da güzel bir kızdı (şimdi sonradan kilo almış halini atacaklar, almadan önceki halinden bahsediyorum.) altyapısı vardı yani üstüne kendine yakışan estetikleri yaptırdı güzelleşti.

24 nisan 2023 21:30

10. money money money must be funny :d