dayıları dolandırıp para kazanan var mı aranızda ?

tiktokta gördüm kız 200k falan attırmış bi tanesine sslerini koymuş. ben bundan iki üç sene önce c2me indirmistim denemek için 50 tl bile zor attırmıştım görüntülü aramadan atmıyolar. aranızda hiç para attıran var mı taktik verebilir misiniz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? bide iban işini nasıl hallediyosunuz isim adres falan gözükmüyor mu para atınca? boş boş slut shaming yapacak teyzeleri dışarı alalım amaç kolay para teşekkürler şimdiden

1. siber suçlara ve cimere ihbar ediyorum

20 ağustos 2023 17:59

2. sikime kadar şikayet ahlak polisi a1

20 ağustos 2023 18:04

3. 18 yaşında biri olarak diyorum orspunun önde gidenisin.ucuzsun ve üstüne slut shaming bişeyler zırvalıyorsun aq kokuşmuşu.teyzeler sksin seni

20 ağustos 2023 19:12

4. C2me yi bi an s*kime diye okudum

20 ağustos 2023 19:56

5. Yuh aq manyak misiniz ya

20 ağustos 2023 23:00

6. Kardeşimin arkadaşı(erkek) bu işten sağlam para alıyordu. Sesini falan incelterek konuşuyordu ve dayılarla telefonda konuşuyordu. Facebookta falan dayılarla yazisip duruyordu. Kardesim Çok sağlam para kazanıyor diyordu. Benim gerizekalı kardeşim de benim sesim niye kalın ya diyerek şikayetleniyor işte.

21 ağustos 2023 03:27

7. c2de dayı ne gezer kızım. kolay para da o kadar kolay değilmiş demek ki keriz silkelemek de belli bir zeka gerektiriyor. şuna bak bizden aldığı akılla milleti dolandıracak. sokma akıl sekiz adım gider derler, milleti çarpıcam derken dikkat et de seni çarpmasınlar.

21 ağustos 2023 04:42

8. of tamam ya özür dilerim tiktokta görünce gaza geldim bi an yapmaya cesaret edemezdim zaten sadece merak ettim nasıl yaptıklarını şikayet falan etmenize gerek yoktu

21 ağustos 2023 13:21