dekolte sutyeni

Merhaba susluler ocaginiza dustum. Aramadigim yer kalmamasina ragmen sirti olmayan (link: https://www.angelbras.com/images/angelbra-straplez-sutyen.jpg?v=00.7 su) dekolte sutyenini hicbir yerde bulamadim. Elbisemin sirti oldugu gibi acik ve gece icin cok cok acil (link: https://www.angelbras.com/images/angelbra-straplez-sutyen.jpg?v=00.7 bu) sutyene ihtiyacim var ama kara borsa olmus, internette de dolandiricilarin eline dusmus. Hangi siteye baksam herkes yaka silkmis. Ne olur susluler bir el atin nerede bulurum bunu? (Kendim alacagim internetten degil) (mevkii: besiktas civari ama kadikoye bile gecebilirim yeter ki bulunsun)

1. Malesef onu ben de baya aradım ama bulamadım hiçbir yerde instagramda görmüştüm hep. Daha sonra pentiden bunu aldım https://www.penti.com/ten-multiway-sutyen-zidPLMLTSTY17IY-T03?_sgm_source=PLMLTSTY17IYT03&_sgm_campaign=scn_6185dd8a82832000&_sgm_action=click&_sgm_type=RSSCL

28 haziran 2017 03:06

2. böyle önden sıkmalı değil de memeye yapıştırılıp duranları var h&m de.

28 haziran 2017 03:44

3. Cok sagolun canim susluler yardiminiz icin. Bunlardan birini alirim bulamazsam. O zaman soruma ekleyeyim sevgili anonim ve (yazar:saclariminapsam ) bu linkini attiklarinizdan memnun kaldiniz mi? Kullanimi rahat mi? Uzerinizden dustu mu? Oyle uzerinde atacak goguslerim yok zaten tas catlasa B cup ama durmuyor cikiyor dusuyor diyen olmus

28 haziran 2017 10:25

4. hiç denemedim, gözüme çarpmıştı soruyu görünce yazıyım dedim :)

28 haziran 2017 14:18

5. merhaba süslü:) az önce başka bir süslü zebramo linkini paylaşmış, linke bakınca senin sorunu okuduğumu hatırlamıştım, sanırım tam olarak senin aradığın şeyi satıyor ve kullanılmamış görünüyor, linki bırakıyorum, umarım faydası olur. sevgiler

29 haziran 2017 11:09