deniz çakır tam olarak neden seksi sizce?

süslüler dün ekşide deniz çakır için çok seksi,çok çekici kadın vs denildiğini gördüm. açıkçası ben de beğenirim kendisini siyah saç çook yakışıyor. ve büyük bir çoğunluk böyle düşünüyor gibi. sizce neden? seksi, çekici bir kadın olmak için ne gerek diye sorular açılıyor burada. deniz için de güzel değil ama çok çekici falan denildiği için sormak istedim.

1. Aurası ve tavırları öyle.bence de seksi bi kadın bakışları olsun,gülüşü olsun

20 mayıs 2020 02:34

2. anonim 1 oyunculuğunu sormuyorum soruyu düzgün okuduysanız. erkeklerin beğenisine uyuyor ki türkiyenin en seksi kadını bile denilmiş hakkında. ben de merak ettim nedeni ne olabilir diye.

20 mayıs 2020 02:39

3. anonim 2 biraz sert bir mizacı da var gibi bundan dolayı mı çekici geliyor acaba. açıkçası ben çirkin demem ama çok güzel de demem. bence hoş bir kadın

20 mayıs 2020 02:41

4. hanımefendi gerizekalı mısınız? kadınlara, erkeklerin neden çekici buldukları hakkındaki fikirlerini soruyorum şuan. size mi soracağım kime ne soracağımı. oyunculuğu hakkında gereksiz bir yorum yaptığınız için tepki verdim. off gece gece...

20 mayıs 2020 02:44

5. Süslüm ben biseksüelim o kadında öyle bir aura var ki... Yani sordunuz diye söylüyorum(sapık demezler inş) sanki mesela yatak odasında aşırı iyidir gibi bir vibe yayılıyor kadından resmen sanki seni tutup atacakmış gibi... Sebebi ne bilmiyorum ama böyle kadınlar var.

Nesrin cevadzadeden de aynı aura yayılıyor erkeklere de bana da zaten ekşide başlığına bakın tapan var kadına. Neyse bu kadın benim zevkime göre çirkin ama yine arası beni tavlıyor.

Tam bir cevap olmadı ama denizin tavırları bakışları falan baya seksi.

20 mayıs 2020 03:03

6. Aurası* beni tavlıyor

20 mayıs 2020 03:04

7. Ses tonu, kaşlarının kavisleri dudaklarının kıvrımları, bakışları diyebilirim spesifik olarak

20 mayıs 2020 03:07

8. anonim 4 anladım süslü. bence deniz çakır ilk zamanlar çok güzel değildi ama şu iffet miydi o dizisindeki halini hatırlıyorum da, siyah saçları pürüzsüz teni çok çekici gelmişti bana. ve sanırım kilo verdiğini söylemişti değişimi için. vücudu çok ince, zarif gelmişti gözüme. zayıf olmasına rağmen göğüsleri de büyük. değişik bir kadın.. nesrin bana hiç çekici gelmiyor ama çok sıradan geliyor nedense:/

20 mayıs 2020 03:14

9. anonim 5 dudakları beğenilmiyor gibi öyle okudum süslü. çok ince diyorlar. ama o kadar ince değil bence yüzüne uygun?

20 mayıs 2020 03:16

10. Başlığı görünce aklıma arkadaşım geldi. beni deniz çakıra benzetiyorlar demişti. O anda bi şok olmuştum. Ne alaka ya o kadın güzel falan değilki demiştim

Arkadaşıma hakaret olarak algıladım nedense. Ama kız beğeniyormuş o kadını, ondan sonra anladım ahaha.

Hadi nesrinin kendini çook güzelmiş ve havalıymış gibi gösterme tavırları varda, deniz çakırın ben güzel ve sexy olduğunu düşünmüyorum. Hatta bence bi havası falanda yok.

20 mayıs 2020 04:16