deniz ayakkabısı kullanıyor musunuz süslüler ? tam olarak ne işe yarıyor ?

çok sıcak kumlarda parmak arası terliklerle yürüyemiyorum. aynı şekilde çok taşlık bir plaj ise yine parmak arası terlik çok zorluyor. deniz ayakkabısı bunlar için mi var , yoksa denizin içindeki şeylerden dolayı mı ?

1. Decathlondan aldım, çok memnunum. Hem denizde hem plajda kullanıyorum. Denizde ayağıma bişey değdiğinde çok rahatsız hissediyorum ve plajda da kum vs daha rahat oluyor.

25 temmuz 2021 15:17

2. Ben de bakiyorum ama decathlondakiler pahali geldi elim gitmedi almaya. Eski bir sandaletim vardı onları giydim son seferimde. Duz bir sandaletiniz varsa bu sekilde degerlendirebilirsiniz.

25 temmuz 2021 15:37

3. Evet, bir kere çok kötü kesmiştim ayağımı bir kayaya vurup, bayağı kanamisti, Deniz ayakkabısı olmadan giremiyorum artık. Minik yengeçler filan da oluyor, bazı insanlar da o yüzden kullanıyor. Bir de kum değil de taştan girilen kıyılar oluyor, onun için de kullanışlı.

25 temmuz 2021 15:37

4. Taşlık denizlerde kullanılıyor. Sivri taş, deniz kestanesi, yosun vs yapağınıza değmesin diye. A101'den babet gibi olanlarından almıştım, kullanışlıydı. Migrosta da var ama biraz daha kaba gibi o ama iş görür. İkisi de 20-25 lira bir şeydi.

25 temmuz 2021 15:40

5. Yapağınıza ne acaba djsjdkd ayağınıza**

25 temmuz 2021 15:41

6. Denize girerken veya çıkarken deniz kıyısındaki taşlar ayak tabanını acıtır ve denizden çıkarken dengede kalmanı zorlaştırır bu yüzden giyilir özellikle taşlık olan plajlarda tercih edilir :)

25 temmuz 2021 16:10

7. Pentiden almayın demeye geldim. Ayaktan çıkıyor

25 temmuz 2021 16:20

8. ayağıma hayvan,yosun, taş vs değmesi çok rahatsız ediyor, aşırı huylanıyorum. birkaç sene önce aldım ve bu zamana kadar nasıl çıplak ayak giriyomuşum dedim. ben de ucuz bir yerden aldım ama daha kalitelisine bakacağım, çok rahat bence

25 temmuz 2021 16:30

9. ayak tabanımı iki kere vatoz çarptı, bir kere de cam kesti, üçünde de hastanelik oldum. denize çıplak girerim ama ayakkabısız asla :)

25 temmuz 2021 17:23

10. Taşlık yerlerde ayağınızı koruyor resmen yüzme kalitenizi artırıyor. Bir de şuan sayıları fazlalaşan trakonya balıkları var sığ kumsallarda görülen, kumda gizleniyorlar üzerine değdiğiniz zaman sokuyorlar alerjik kişilerde direkt ölüme sebebiyet veriyor onlara karşı tek çözüm.

26 temmuz 2021 09:50