ay süslü nerede oldunuz doktorunuz kimdi burnunuz nasıldı ve en önemlisi memnun musunuz
Ücret ödememiştim. Doktorum çok tecrübeliydi benim ameliyatımdan sonra da kendi özel kliniğini açtı zaten. Ben 400 bilmem kaçıncı ameliyatıydım herkesi ameliyat etmiş önüne gelen. Benim burnum çok düşüktü ve kalın deriliydim beklentimi asla karşılamadı para versem sonumuz mahkeme olurdu. Eskisinden çok daha küçük ama böyle olacağını söylese ameliyat olmazdkm. Doğal küçük ama estetik olduğunu kimse anlamıyor.
Anonim 1 sen ben misin sksksk aynı hikaye KBB uzmanıydı hatta yaptığı son ameliyatlardan biri benim devletten istifa edip kendi kliniğini açtı burnum düştü kocaman hafif kemer kaldı
ay bunlar iyi olunca kendi kliniklerini açmıyorlar mıydı bu ne yaa hani kliniği falan var iyidir diyip gidersin mesela
Ben doktorumun instasındaki burunlara bayılmıştım, zaten aynı hastanede çalışan başka uzman flörtümdü o önermişti. 3-4 hastasına ulaşmıştım hepsi çok iyi deyip tavsiye etmişti. Yüzlerce paylaşımı var hepsi inanılmaz iyi aralarında benim de fotoğraflarım var 2. Hafta ve ameliyat masası olarak. Ameliyat masasındakini bilemem ama 2. Hafta diye paylaştığı beni ben aynada hiç görmedim. Ahajahhahahahahah hiç burnumu öyle görmedim burnum doktorumu görünce saygı duruşuna tikeldi sanırım ahjaha benden sonra 3 tanıdık ( benim alakam yok) ameliyat oldu ikisini hiç paylaşmadı çünkü kötüydü. Benim 6. Ayımı da paylaşmadı. Doktorlar işine gelen burunları paylaşıyor. Bazen sosyal medyada soru cevap yapıyor bir cevaplar veriyor bana ameliyat sonrasında onun yarısı kadar konuşmadı ahjahahaha neyse yine de bedava oldum sonuçta
aaa süslü doktorun adını söyler misin bakayım bi fotoğraflara