diş dolgum sivri şekilde kırıldı dilim çok acıyor? ne yapabilirim ?

süslüler kestane yiyordum çok saçma kırıldı dolgum. önlerde olduğu için bir şey yerken, konuşurken dilim değiyor mecburen ve çok acıyor. dişçiye en yakın pazartesi gidebileceğim için şu an ne yapabilirim. dişimin o sivri kısmına bir şey mi yapıştırsam. cips yiyip bir şeyler izleyerek girecektim yeni yıla, zehir oldu o bile.

1. Benzeri başıma geldiğinde yaptığım şeyi yazayım ama lütfen tavsiye olarak almayın, muhtemelen baya kötü bir şey yaptım çünkü. Dilimi kesen sivriliği cam törpüyle törpüledim, törpüyü dezenfekte ettim, ucuyla zımparalar gibi sivriliği yok ettim, doktora gidene kadar idare etmisti beni.

31 aralık 2020 22:43

2. Canım çok yanıyor ama bunu yapmaya gözüm yemez muhtemelen :( yine de aklımda bulunsun madem

31 aralık 2020 23:01

3. Cumartesi günü özel bi kliniğe gidin. O zamana kadar acıtan yere limon tuzu basabilirsiniz bence veya alkol vs. Aft yapabilir çünkü

1 ocak 2021 01:29

4. Süslü ucuna sakız yapıştır diğer tarafıyla ye yani bilmiyorum ama diş hekimlerinde mum var orası için. Tel takarken tüm yanağının içi yırtılan biri olarak hayati öneme sahip ama şu an aklıma sakız geldi, mum yanımda olmadığı zaman kullanmıştım

1 ocak 2021 10:53

5. Ben de sakız demeye geldim. Diş telim varken doktor sivri yeri için sakiz gibi bir şey vermişti

1 ocak 2021 18:32